de Romphim; is ie hot or not, deze romper voor mannen?

De Romphim, volgens eigen zeggen de nieuwste trend op het gebied van fashion voor mannen gaat Amerika en Australië veroveren. Dat hopen ze tenminste 😉 . Maar de meningen zijn nogal verdeeld over dit nieuwe fashion item. De romper voor mannen is net nieuw op de markt na een succesvol crowdfunding project, waarbij ze nu al een bedrag hebben binnengehaald wat 150x hoger ligt dan waar ze voor ‘gingen’. Er lijken dus toch voldoende mannen te zijn die wat zien in deze hippe onesie.

Een Romphim voor jouw man?

Eerlijk is eerlijk, ik moet er even aan wennen, maar er zitten best wat leuke designs tussen 😉 . Daarbij komt dat ik wel voor een geintje te porren ben – getuige ons kerstpak van Opposuits – en Frank ook. Maar of dat hij nu ook in een Romphim zal willen gaan lopen, dat betwijfel ik. Persoonlijk vind ik de Splatter print wel een leuke.

Vanwaar het idee van de Romphin?

Een gemis in de huidige mode, zo leggen de ontwerpers van deze mannenromper uit. De zoektocht naar fashionable, stylish, unieke en grappige menswear die toch comfortabel zit met een uitstekende fit die strandde. En dus was er maar één oplossing… zelf ontwerpen. Om uiteindelijk van het idee ook daadwerkelijk een goed product te kunnen maken hebben de vier vrienden er een expert uit de top van de fashion industry bijgehaald met de Romphim als eindresultaat.

Hoe ziet de Romphim eruit?

De Romphim is een soort polo waar een broek aan vast zit. De nadelen die wij dames ondervinden met een jumpsuit die hebben ze hier ‘genekt’ want er zit gewoon een rits in de mannenromper waardoor een plaspauze geen probleem is.

Moet de man aan de kak? Dan zal hij toch écht in zijn nakie op de wc moeten gaan zitten. Maar dat moet hij maar voor lief nemen, nietwaar? Dat doen wij tenslotte ook al jaren.

Verder zit er aan de voorzijde een klein zakje op de borst, en twee grote steekzakken in de broek. Uiteraard is er ook een kontzakje voor de portemonnee… mét ritsje. De Romphim is geen one size fits all, maar heeft wél mogelijkheden om een slanke taille te creëren doordat de tailleband verstelbaar is. Ideaal dus voor de hippe, sportieve, coole dude die -na zijn trouwen- een bierbuikje vormt. Ook dan past de mannenromper die hij in de kast heeft hangen nog. Even bijstellen en klaar is Kees. Of Jan. Of Willem ;).

Je varieert volop door de leukste jasjes en vesten te combineren met deze romper voor mannen.

Wanneer draag je de Romphim?

Deze romper voor mannen wordt vooralsnog neergezet als een fashion item voor rooftop party’s, festivals, poolparty’s en beachdays. Ik zeg… een paar mooie sneakers eronder óf nette schoenen en who nows? Misschien wel de nieuwe trend voor tijdens een zomerse vergadering. Of gaat jouw man dan toch liever voor onderstaande variant?

romphim of opposuits

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven