De wereld is groot, heel groot!

Ben jij verzot op reizen en heb je al een groot deel van de wereld gezien? Ben jij die echte globetrotter die zelfs de kleinste eilandjes heeft aangedaan? Of ben jij juist iemand die graag droomt over een mooie reis, misschien wel een wereldreis? Per boot of met het vliegtuig? De wereld is groot, heel groot! Er valt veel moois te ontdekken en al dat moois begint bij deze prachtige wereldkaart: een gouden scratchmap.

Juist, een scratchmap. Een soort van kraskaart, alleen bekras je dan de landen of misschien wel werelddelen die je hebt gezien. Verstuurd in een net zo prachtige koker, dit maakt dat je aan het eind van je reis weer met veel romantiek aan de reis terugdenkt. Je pakt een muntstuk, misschien wel uit het land waar je bent geweest, en krast het land ‘open’. Missie volbracht, weer een klein deel van de wereld ontdekt.

Deze scratchmap koop je bij Cadeau.nl. Zoals je van deze website gewend bent, ontvang je je cadeau prachtig ingepakt. Het zijn de kleine dingen die het doen en dat weten ze bij cadeau.nl maar al te goed. Zoals gezegd is de koker al schitterend vormgegeven. Als je de wereldkaart niet ophangt, dan is het ook geen straf om hem in deze koker op te bergen. De scratchmap heeft onbekrast een prachtig gouden laag. Het is bijna zonde om hem open te krassen! Onderaan de kaart staan wat leuke feitjes over een aantal landen waar je misschien wel bent geweest. In het Engels, maar een echte globetrotter spreekt natuurlijk wel haar talen. De wereldkaart is gemaakt op dik papier en met haar 82 cm breed en 59 cm hoog ook niet enorm groot of veel te klein. De wereldkaart is een prachtig cadeau om te geven en natuurlijk om te krijgen.

Doe mee en win
Heb jij de wereld al gezien of hou je het bij dromen? MamsatWork mag uiteraard ook een prachtige scratchmap cadeau doen aan de winnaar van onderstaande winactie. Beantwoord de vraag en win! Wat is de slogan van cadeau.nl?

Deze winactie duurt tot en met 10 mei 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven