Deense streetwear en Nederlandse eigenzinnigheid

COST:BART

Het Deense street wear label COST:BART, wat in Nederland nog vrij onbekend is, is nu met hoog tempo de Nederlandse tienermarkt aan het veroveren. COST:BART speelt in op de nieuwste  mode trends. Het is een mix van Fashion, en stoere street wear. Deze kinderkleding speelt perfect in op de overgang van kind naar tiener. Er komt een moment  dat kinderen duidelijk een eigen stijl  ontwikkelen en zich niet meer kunnen identificeren met de traditionele “meisjes kleertjes “  COST:BART springt met haar kledinglijn in op deze ontwikkeling. De maten beginnen bij 128 en gaan door tot 188. Bij COST:BART vind je de laatste fashion trends.

GSUS

GSUS kids is even verrassend als de kleding voor volwassen, in tegenstelling tot COST:BART bewandelt GSUS zijn eigen pad, een echte trendzetter. Vaak zie je bij de andere merken een jaar later collecties verschijnen met invloeden van GSUS. Dit alles maakt GSUS een label voor eigenzinnige kids met durf en stijl. Een raszuiver Nederlands merk met een uitgebreide keuze aan leggings, shirts, truien, broeken en daar bij behorende accessoires. Het voordeel van GSUS is dat de afzonderlijke kledingstukken perfect te combineren zijn met andere merken.

BLUE REBEL

Van traditionele Jeans naar trendy Fashion jeans dat is waar BLUE REBEL Jeans voor staat. Het onlangs overgenomen jeansmerk is een nieuwe weg ingeslagen met modieuze kleurrijke jeans met een perfecte pasvorm. skinny fits en super skinny fits zijn erg trendy en gewild bij de meiden. Daarnaast komt het label nu ook met jacks, shirts en ondergoed. Mede doordat BLUE REBEL meegaat met de modekleuren zijn deze jeans geweldig te combineren.

Kijk voor de gehele kleding collectie op www.hippemeiden.com

Profiteer bovendien van 10% Korting tot 1 maart 2013 met ACTIECODE : 2013 op de gehele kledingcollectie.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven