Nieuw bij Little Different: warme Deense winterkleding.

O, wat moet ik er weer aan wennen! De grijze koude dagen… hoe ‘cosy’ dat ook binnen is, buiten word ik daar niet altijd blij van. Eerst hadden we nog van die prachtige herfstdagen met een warm zonnetje die alle verkleurde bomen doen oplichten. Maar daarna? Hup, verwarming en de Deense winterkleding als de wiedeweerga aan! Brrrrr…

Deense winterkleding, niet zomaar paraat

Eén van de dingen die ik altijd zo lastig vind is het aankleden van mijn kleintje. In de zin van; wat trek ik ‘m aan? Is dat warm genoeg, of juist té warm? En dan moet het ook nog fashionable zijn. En meestal is die overgang zo snel dat ik (weer!) misgrijp in de garderobekast. Herken je dat?

Nou, zoals we al eerder zeiden zijn Scandinavische ontwerpers momenteel ’tha bomb’.
Bij Little Different hebben we de nieuwe najaarscollectie van het Deense  ‘Petit by Sofie Schnoor’ ontdekt. Dit merk heeft fantastische Deense winterkleding met leuke items voor zowel jongens als meisjes. Het Deense merk heeft een paar leuke matching sweatshirts en -pants, maar nieuw in de collectie, en een echte must-have voor in de garderobe van je kleintje, zijn de vesten. Leuke, stoere en vooral warme vesten. I love it!  

Deense winterkleding

De maatvoering van Petit by Sofie Schnoor is normaal tot ruim en ook zeker geschikt voor lange kids. Dus het advies is om niet ‘op de groei’ te kopen, want het risico bestaat dat je kleine dan in de Deense winterkleding verzuipt 😉 . De collectie is beschikbaar in maten 56 tot en met 98. 

Veel shop plezier bij het checken van Petit by Sofie Schnoor! 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven