Dermalex Repair Eczeem: ook voor de allerkleinsten

Het kan een ontzettend vervelend probleem zijn: eczeem. Vooral kinderen hebben er vaak last van. Een droge, geïrriteerde huid en veel jeuk zijn het gevolg. Niet krabben is zeker voor de kleinsten een hele opgave. Wanneer je kindje last heeft van eczeem wil je dan ook maar één ding: je kind hier zo snel mogelijk van af helpen. Natuurlijk op een manier die voor jouw kindje zo goed mogelijk is. Dat kan met Dermalex Repair Eczeem voor baby’s en kinderen. Dit is speciaal ontwikkeld voor eczeem bij jonge kinderen. Geschikt voor baby’s vanaf acht weken oud. Het product mag langdurig gebruikt worden.

Eczeem bij kinderen

Manlief en ik hebben er zelf geen ervaring mee. Maar je kind met zo veel jeuk zien rondlopen, en een huidje (dat je het liefst zo gaaf mogelijk houdt!) dat steeds verder afbladdert, valt ook niet mee. Onze oudste er helaas met regelmaat last van. En dat al sinds hij heel jong was. Er ontstaan in de winter bultjes op zijn bovenarmen en zijn ellebogen dit licht jeuken. Het lijkt er op dat het door de droge lucht komt, ten minste… dat idee hebben we, want in het voorjaar en de zomer heeft hij er geen last van. Dan is zijn lichaam veel blootgesteld aan de buitenlucht en treed het niet op. We hebben het nooit laten onderzoeken, omdat we het zelf goed kunnen behandelen.  Hormoonzalf wilden we liever niet gebruiken voor hem dus ben ik op zoek gegaan naar een goed alternatief. Voor ons is dat Dermalex Repair Eczeem geworden.

Dermalex Repair Eczeem

De werking van Dermalex Eczeem bij baby’s en kinderen is tweeledig. Ten eerste zorgt het ervoor dat symptomen zoals jeuk, roodheid en huidirritatie afnemen. En dat was bij zoonlief direct te merken. Daarnaast versterkt het de huidbarrière, zodat de huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Tevens heeft de zalf een verzorgend karakter voor de huid. Het is ontwikkeld door dermatologen en in de tijd dat wij het met regelmaat voor zoonlief gebruikten heette het nog Dermalex Repair Atopisch Eczeem.

Bij het smeren valt meteen op dat het een makkelijk te smeren goedje is. Het smeert eenvoudig uit en wordt ook makkelijk door de huid opgenomen. Normaal gesproken staat zoonlief niet te trappelen om ingesmeerd te worden (bv met zonnebrand bij het buitenspelen of iets dergelijks), maar in het geval van deze crème is hij daar heel duidelijk in. Wij hebben namelijk ervaren dat het enorm snel werkt, en dat ervaart hij ook. De jeuk verminderd al na 1 dag en met een paar dagen smeren zijn ook alle bultjes op de huid een stuk minder geworden….. Al vanaf zijn 2e levensjaar behoort dit product dan ook standaard tot onze ‘huis- tuin- en keukenproducten’. Het snelle resultaat blijft ons verbazen. En onze jongen komt weer ongeschonden de winter door 😉 .

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven