Destination Beach en Ibiza Style sieradenlijn: geen parels, wel juttersmateriaal

De Nederlandse kunstenaar (en surfer) Rob van de Wiel van Beach Bumb heeft een opvallende lijn Ibiza Style armbanden ontworpen waarin materialen verwerkt zijn die afkomstig zijn van het strand. Elke armband, voor dames, heren of kinderen, is uniek en wijkt af van andere door het gebruik van natuurlijke materialen. En, heel fijn: ze gaan vanaf nu samenwerken met Destination Beach. Een webshop waar je eindeloos veel zomerse accessoires kan scoren. En binnenkort dus ook de Ibiza Style armbanden… Gemaakt door een surfer, van juttersmateriaal. Laat die zomer maar komen, zouden wij zeggen!

Lees ook: Zomerspeelgoed voor kids door hún jaren heen

Unieke samenwerking met Destination Beach

De gezamenlijke passie voor het strand vormt de basis voor de samenwerking tussen Beach Bumb en Destination Beach. Rob van de Wiel: “In de webshop Destination Beach heb ik een partij gevonden die zich met passie focust op de online verkoop van Beach- & Lifestyleproducten. Voor Beach Bumb een ideaal uithangbord, zodat ik mij nog nadrukkelijker kan bezighouden met het ontwerp van sieraden en kunst”.

Ben jij dol op sieraden met een natuurlijke look? Hou je niet van parels, maar wel van echte pareltjes? Dan is deze webshop het checken waard.

Handgemaakt met strand juthout en gepolijste steentjes

De speciaal voor Destination Beach ontworpen lijn Ibiza Style sieraden bestaat uit handgemaakte armbanden voor dames, heren en kinderen. De basis wordt gevormd door een enkelvoudige of drievoudige, plantaardig gelooide armband.  Wat vindt jij het mooist? Een volle pols, of ga je liever voor een enkel bandje? Of misschien een enkelbandje 😉 . Afhankelijk van het model dat je kiest zijn deze aangevuld met door de elementen gepolijste steentjes en stukjes drijfhout van Spaanse stranden. De kleurrijke glaskralen zijn in Nederland hand gebrand en soms voorzien van glinsterend bladzilver.

Prachtige namen voor meesterlijke sieraden

Beach Bumb heeft de armbanden vernoemd naar bekende en minder bekende (surf)stranden als ‘Bondi Beach’ en ‘Praia Cabadello’. De armbanden voor heren en dames zijn verkrijgbaar in 3 polsmaten (S/M/L) en de armbanden voor kids (8-12 jaar) hebben 1 standaard maat.

Deze speciale lijn Beach Bumb sieraden is online verkrijgbaar via Destination Beach. Dat is hét online platform voor unieke en onderscheidende Beach Lifestyle producten. Zoals luxe strandlakens, piloten kinderzonnebrillen, zitzakken en hippe strandtassen. Destination Beach is bovendien binnen Europa importeur van het Australische label Terry Rich Australia, dat bekend is om haar kinderbadjasjes met capuchon en rits die ideaal zijn voor strand en zwembad. Genoeg moois te vinden dus in deze webshop! Enne, lees vooral nog even door… Want wij mogen een armband in Ibiza Style weggeven 🙂 .

Winnen?

Hou het gevoel van deze zomer vast met zo’n prachtig exemplaar en doe mee met onze winactie!

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag: Welke armband van kunstenaar en surfer Rob van de Wiel uit de collectie van Destination Beach zou jij graag willen hebben?

Deze winactie duurt tot en met 19 september. Let op: de winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht gehad.

Lees ook: De 8 mooiste stranden aan de Costa Brava op een rijtje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven