Develab boots are made for walking..

Schoenen…de gang, kast, zolder staat er vol mee. En (helaas) zijn dat vooral kinderschoenen in veel verschillende maten. Die koters groeien als kool en voor je het weet zitten ze weer klem met hun tenen. Of ze zijn versleten, of de schoenen passen niet meer bij het seizoen maar je bewaart ze toch nog maar even. Ik kan er een weeshuis mee op pad sturen inmiddels. Gelukig hebben we er een paar Develab boots bij!

Dan denk je met een paar coole laarzen voorlopig wel winter- en voorjaarsproof te zijn, staat dochterlief ineens voor je neus dat ze te klein zijn. Hoezo, te klein?! Jij groeit gewoon te hard 😉 ! Zo voelt dat  in ieder geval wel. Pfff…ze kruipen langzaam maar zeker naar je eigen schoenmaat toe. Maar ik ben wel 30 jaar ouder! En dan heb ik ook nog eens zo’n echt meisje-meisje dat het liefst op hakjes rond paradeert. Sneakers noemt ze haar ‘renschoenen’…

Develab boots; stoer én classy

Enfin, er moesten dus écht nieuwe schoenen komen. Maar ja, het is nog half winter, en ik wil ook graag dat ze deze wat langer door kan dragen. De missie was dus: een winterlaars met de ambitie door te gaan tot de zomer. Hmmm..laten we het er op houden dat we semi-geslaagd zijn. In haar ogen zijn we overigens cum laude geslaagd.
develab boots
Deze laarsjes van Develab zijn het voor haar helemaal. En tja, eerlijk is eerlijk, ik zou er zelf ook voor zijn gegaan als ze er in mijn maat waren. Al zijn ze niet persé lenterig of zomerig qua look. Ze zijn wel stoer en classy tegelijk. En voorzien van, niet geheel onbelangrijk voor de diva, een klein hakje. In maat 32 al! Ineens zie ik mijn kleine meisje, de nog maar naar mijn gevoel net kleuter-af meisje, een meid worden. Dat dingen roept als cool, chill en vet (dat zijn dan nog de beschaafde woorden) *slik*.

Als het om schoenen gaat (dus niet de huis-tuin-en-keuken gympen die gekocht worden om afgeragd te worden) ben ik altijd wel uit op een goede kwaliteit. Uit ervaring weet ik inmiddels dat Develab boots niet alleen heel hip maar vooral ook heel degelijk zijn. Schoenen zijn namelijk duur genoeg, dus dan wil ik ook wel dat ze lang meegaan. Los van het feit dat een schoen ineens niet meer past natuurlijk. Deze laarzen passen uitstekend ook al heeft ze een hoge wreef, ze zijn van leer en de rits sluit zonder moeite. Ook zit de laars niet te strak om de kuit zodat de broek erin gedragen kan worden, wat écht bij deze laarzen hoort. Het feit dat ze al dagenlang op deze laarzen  van Develab rondloopt en -rent zonder opmerkingen over een zere hiel of een klemmende teen, zegt heel wat.
Als de looks, de kwaliteit en de pasvorm kloppen, klopt wat mij betreft de prijs ook. Althans, dan zijn ze het waard.develab boots

De zomercollectie van Develab? Dat wordt een probleem. Heb je die al gespot? Heel leuk, voor als je slecht bent in het maken van keuzes, zoals ik. En helaas… mijn dochter heeft dezelfde genen 😀 . Natuurlijk probeer ik haar ook nog eens te manipuleren als haar keuze mij niet aanstaat (confession!). Ik vergaap me nog even verder.. Binnenkort mogen we van Develab één paar zomerschoenen weggeven. Hmmm..welke zou dat zijn? Kun jij kiezen?

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven