Develab review en winactie

Monique en haar zoon reviewen:

develab-sneakersIk kende het merk Develab eerlijk gezegd nog niet. Via internet kwam ik erachter dat het een Nederlands merk is dat waardevolle tradities mixt met eerlijke basismaterialen, trendy finishings en casual design.  Dat was inderdaad goed terug te zien in de blauwe nubuck sneakers die we mochten testen:  een stoere used look stootrand met profiel aan de neus, een rits aan de buitenkant naast de veters en bovenaan bij de veters twee haakjes die je ook altijd op bergschoenen ziet.  De merktekens aan de zijkant en op de tong maken de schoen helemaal af. In combinatie met de blauwe kleur zien de sneakers er stoer, casual maar toch ook trendy uit. Mijn zoon, die toch echt wel kieskeurig is als het op kleding en schoenen aankomt, vond ze direct ‘vet’!

De schoenen hebben zowel veters als een rits. De rits was in het begin wat stroef en daardoor moeilijker omhoog en omlaag te krijgen, maar dat werd na een paar keer gebruiken steeds makkelijker. De sneakers zijn in elk geval heel makkelijk en snel aan en uit te krijgen, wat mijn zoon erg belangrijk vindt. De rits gebruiken is voldoende, je hoeft de veters dan niet elke keer weer opnieuw te strikken.

Wat ik zelf heel belangrijk vind aan een schoen, zijn de pasvorm, de stevigheid en het profiel. Daar is bij deze sneaker helemaal niks op aan te merken. De schoenen omsluiten en ondersteunen de voeten van mijn zoon goed, ze zijn stevig, maar toch ook flexibel en het profiel is prima! De buitenkant van de sneaker is van nubuck, de binnenkant van leer en het voetbed is uitneembaar.

En dan het gebruik. Mijn zoon heeft de schoenen al aangehad naar school. Na school heeft hij er inmiddels mee gefietst, gestept, gespeeld, gelopen, gerend en (uiteraard geheel tegen mijn zin) gevoetbald. Alles met het grootste gemak. De schoenen zijn soepel genoeg om er lekker mee te bewegen, maar geven toch steun. Het eerder aangehaalde profiel zorgt voor voldoende grip bij het rennen en spelen. Mijn zoon vindt ze lekker zitten en draagt ze met plezier. Al met al mooie, comfortabele, stevige schoenen waar mijn zoon met gemak de hele winter op blijft rondlopen!

httpv://youtu.be/rCzSNia5g34

Winactie: ook een paar sneakers winnen? We hebben nog een maat 38 klaarliggen voor de liefhebber! Vertel ons in een reactie hieronder voor wie jij de sneakers wilt winnen en vergeet niet onze facebook pagina te liken! De winactie loopt tot 8 November 2014.

[Form id=”36″]

54 REACTIES

 1. hoi! Wat een coole schoenen! Deze zou ik de zoon van mijn zus , m’n grote neef Djamiro heel erg gunnen.wat een mooie verrassing zou dat zijn!nu maar afwachten of we deze keer geluk hebben!

 2. ik zou ze graag winnen voor mijn zoon Max. Hij heeft nu maat 38 en het is zo moeilijk om leuke schoenen te vinden. Jongensschoen zijn er volop t/m maat 35, daarna pas weer de Herenmaat vanaf maat 40. Maten Daartussen zijn heel veel sportschoenen, maar weinig leuke schoenen zoals deze van Develab

 3. Ik zou deze gave schoenen graag willen winnen voor mijn zoon Robin. Na jaren met aangepaste schoenen gelopen te hebben en s’nachts met spalken te hebben geslapen is nu de tijd aangebroken dat hij zonder mag. Voor een jongen van 11 natuurlijk een droom die uit komt, om eindelijk ook eens een keer gave schoenen en sneakers te mogen en kunnen dragen. Hij draagt nu maat 38 en deze schoenen zullen het zo gaaf staan. Stoer, sportief, gave kleur, en toch ook stevig en goed voor zijn voeten. Dus ik doe supergraag mee voor hem en….duim, duim.

 4. Deze schoenen zou ik graag laten uitproberen door m’n dochter Shannon. Zou ze het ook met deze voor elkaar krijgen om ze binnen 2 weken eruit te laten zien alsof ze eeuwen oud zijn?

 5. Voor mijn zoontje. Deze stoere boots zullen hem goed staan.
  Hij heeft in het verleden al vaker schoenen gehad van dit merk dus ze zullen ongetwijfeld goed zitten.

 6. voor mijn lieve jongste zoon, die weer eens uit al zijn schoenen gegroeid is en voorzichtig opperde dat hij ook van die mooie schoenen met felle kleuren wilde, net als zijn klasgnoten…

 7. Heel graag wil ik deze vet coole sneakers winnen voor mijn zoon Jason Joshua. Het komt namelijk niet zo heel vaak meer voor dat we sneakers zien die we allebei echt mooi vinden en over deze zijn wij beide enthousiast! Dus heel graag maak ik kans! 🙂

 8. Super mooie schoenen voor mijn zoontje. Gaat nu naar maat 38 toe en heeft dus nieuwe schoenen nodig deze winter. Zou hartstikke mooi meegenomen zijn als we ze zouden winnen.

 9. Deze kwieke oma doet graag mee voor haar kleinzoon (omdat hij nog altijd iedere woensdagmiddag een kopje thee bij zijn oma komt drinken 🙂

 10. doe graag mee voor onze stoere dochter , haar lievelingskleur is blauw, ze loopt alleen op sneakers, dus deze mooie sneakers zijn perfect voor haar.
  hoop dat ik haar blij kan maken

 11. Ik zou deze stoere gympen wel willen winnen voor mijn buurjongen! Hij groeit maar en groeit maar, dus deze sneakers van zijn favoriete merk komen zeker van pas!

 12. Ik zou ze graag willen winnen voor de zoon van een vriendin van me.
  Van haar krijg ik altijd kleding van haar zoon voor mijn zoontjes, daar haar zoon groter is dan mijn kindjes.
  Superlief natuurlijk.
  Zou gaaf zijn mocht ik haar eens terug kunnen verwennen.
  Ze wil er nooit iets voor hebben en verwacht ook nooit iets terug, ze doet het met alle liefde, maar zou het toch fijn vinden (we hebben het niet zo breed), om haar met een paar nieuwe schoenen voor haar zoon te mogen verrassen.

 13. ik wil mee doen voor mijn zoon waarvan zijn schoenen al weer stuk zijn. En nu hopen dat hij met zulke schoenen een beetje zuiniger is 🙂

 14. voor mijn zoon Wesley hij is dit jaar naar de middelbare school gegaan en zijn punten zijn super! hij verdient deze super sneakers

 15. Ik ben fan van develab schoenen. Ik krijg altijd nog goed te dragen schoenen van mijn vriendin haar zoontje en ben daar altijd superblij mee. Ik zou ze graag voor haar zoontje Daan willen winnen, omdat, als hij er dan zuinig mee doet, ze vanzelf weer bij ons terecht komen! 2 vliegen in 1 klap blijgemaakt!

 16. wat een leuke vlotte schoenen, de kleur is heel mooi en het model lekker opvallend. Graag doe ik mee voor mijn neefje Jess van 10 jaar. Hij zal ze helemaal leuk vinden en ze zullen hem ook zeker stoer staan. Fijn dat er ook een ritsje is zo zal hij ze nog makkelijker kunnen aantrekken, daar is dus over nagedacht. Nu maar duimen en wie weet!

 17. WOW wat een gave schoenen!! Ik heb ze net aan mijn meis laten zien en zij vindt ze ook waanzinnig! Ik lees hierboven dat het jongensschoenen zijn, maar ik vind ze eigenlijk ook prima bij een meisje passen. Mijn 10-jarig meiske heeft maat 38, dus dit zou echt perfect zijn!! #duimen

 18. Ik zou ze graag zelf willen winnen aangezien ik het wel verdien….mama 24/7, werken in de zorg dat zwaarder en zwaarder word….ik wil mezelf wel verwennen met deze prachtige sneakers,ua

 19. deze gave sneakers zijn echt top voor mijn lieve neefje, hij heeft toevallig die maat en ik weet zeker dat ik hem hier heel erg blij mee kan maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here