Diana Verbeek, working mam van week 17

Mijn naam is Diana Verbeek en ik werk nu zo’n 10 jaar in het bedrijfsleven als trainer en coach vanuit mijn bedrijf ‘Nieuwe Tijd Training & Coaching’ (www.nieuwetijdtraining.nl). Niet voor niets heet mijn bedrijf ‘Nieuwe Tijd’. Ik geloof er namelijk in dat we in een Nieuwe Tijd leven die veel mogelijkheden biedt, maar die ons ook op veel vlakken uitdaagt.

We worden uitgedaagd om balans te houden en dicht bij onszelf te blijven. En dit is niet altijd even gemakkelijk met alle verleidingen die voorbij komen. Toch is dat heel goed mogelijk weet ik uit eigen ervaring. Zelf heb ik zo’n 10 jaar geleden de switch gemaakt vanuit de financiële wereld naar de trainerswereld. Dat was een hele omslag, maar als je gelooft in mogelijkheden, dan zijn die er ook is mijn ervaring. Onlangs heb ik dat weer eens ervaren met het schrijven van een boek dat niet voor niets ‘Top Wijven’ heet.

In ‘Top Wijven’ staan 11 inspirerende levensverhalen van bekende en minder bekende vrouwen (www.top-wijven.nl). De geportretteerde vrouwen, waaronder Lucia Rijker, Julia Samuel, Marinel van de Velde, Nicolette Mak en Patricia Steur zijn allen krachtige, zelfbewuste vrouwen die openhartig hun levensverhaal vertellen en een bijdrage leveren aan een betere wereld. ‘Top Wijven’ is een inspiratieboek over drijfveren, dromen, angsten, dilemma’s, keuzes en successen in het leven. In de interviews vertellen de vrouwen over hun achtergrond, hun persoonlijke ontwikkeling en wat hen inspireert en drijft in het leven. De verhalen zijn los van elkaar te lezen en via een korte inleiding en introductie bij iedere vrouw, weet je snel wiens verhaal je als eerste wilt lezen. Ieder verhaal wordt afgesloten met een treffend gedicht en een aantal one-liners. De kleurrijke vormgeving met mooie foto’s en inspirerende teksten maakt het boek een feest om te lezen.

Met mijn boek hoop ik mensen niet alleen in hun hart te raken, maar hen ook aan te sporen om meer vanuit hun hart te leven. Dat is altijd mijn focus geweest in mijn werk, ook als coach. Het maakt mensen namelijk niet alleen gelukkiger, maar draagt ook bij aan een mooiere wereld. En daar ga ik voor!

Diana Verbeek “Als je vanuit je hart leeft, draag je bij aan een betere wereld”

Trainer, coach en schrijver

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven