Die geinige en wijze uitspraken van jouw kindje tijdens het opgroeien… wat doe jij daarmee?

Milestone_cards_uitspraken_boxIk kan goed organiseren, ten minste… als het om mijn werk gaat. Privé ben ik daar wat minder gedreven in, maar daar baal ik soms wel van.. Ik heb namelijk al jaren voorbij laten gaan met die geinige en wijze uitspraken van de kinderen waarvan ik dacht ‘die onthoud ik wel’. Nee dus. Dat is het resultaat tot nu toe. Nul. Nada. Noppes.

Terwijl ik dit artikel schrijf realiseer ik me dat ik werkelijk geen enkele bijzondere uitspraak van mijn kinderen kan herinneren. Behalve die ene die mijn dochter vanochtend maakte tegen haar broer. Op het moment dat hij zei ‘wat is ze eigenwijs zeg’ … zegt zij ‘zeg… ik kan je horen hoor’. En dan op zo’n toontje dat ik er hard om moet lachen. Dat dus. Van die geinige, wijze of eigenwijze uitspraken die een glimlach om je lippen toveren.

Ken jij ze nog?

Milestone_cards_uitsprakenZe zijn eigenlijk een belangrijk deel van het opgroeien van je kinderen. Het deel wat ervoor zorgt dat je merkt dat ze ouder worden, en dat kleine potjes grote oren hebben. Maar Milestone Cards heeft daar een mooie oplossing voor gevonden. Superleuke Milestone Mini Cards voor grotere kindjes, om al die geinige en wijze uitspraken van je kindje te noteren. Met deze Mini kaarten van Milestone gaan deze leuke uitspraken niet verloren en bewaar je ze op een leuke manier.

De box bevat 100 mooi geïllustreerde kaartjes, waarop je de leukste uitspraken van je kindje kunt schrijven. Schrijf de datum erop en maak zo een prachtig doosje met herinneringen. De Mini Cards bewaar je vervolgens in dit bijgeleverde doosje, of je plakt de kaartjes bijvoorbeeld in een fotoboek. De Kleine Vogelaar heeft dit merk in haar assortiment en als je even snuffelt, dan zie je dat ze ook leuke kaartjes hebben voor als je zwanger bent, of voor baby’s. Deze webshop heeft originele, bio, eco en fairtrade cadeaus voor kinderen. Ze hebben een enorm assortiment en verrassen met de unieke producten die laten zien dat ‘groen’ zeker niet duf en saai is! Met een lekker actieve facebookpagina blijf je ook nog eens op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Lees ook eens op: https://www.mamsatwork.nl/beschermde-opvoeding-niet-goed/

[Form id=”16″]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven