Dierenpark Amersfoort heeft naast de reguliere dieren ook een dinobos

Kom je naar DierenPark Amersfoort dan beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet én voelt van alles tijdens je bezoek. DierenPark Amersfoort heeft bijna 130 diersoorten in haar collectie. Zoogdieren, Amfibieën, Reptielen, Vissen, Insecten, Spinnen en Vogels.

dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is een topper

Je staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Bij de lange giraffen op de Savanne sta je op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.

Voor de olifanten is een speciaal binnen- en buitenverblijf gemaakt van 4000 vierkante meter, het zogenoemde Rijk der Reuzen. En als je een mazzelaar bent is er soms zelfs de mogelijkheid tot het vasthouden van een spin of een slang!

Op zoek naae een andere dierentuin? Een uitgebreid overzicht van dierentuinen in Nederland vind je hier.

 

Het dinobos in dierenpark Amersfoort

Maar wat ze ook hebben is een DinoBos. Een bos waar de dinosauriërs tot leven komen. Een bos met ruim 70 levensgrote Dino´s die af en toe heel erg echt lijken. Vijftien van deze dinosauriërs kunnen zelfs echt bewegen. Een van de nieuwste bewoners is een Brachiosaurus van 12 meter hoog en 27 meter lang. Door dit DinoBos kun je een wandeling door de tijd maken ,van bijna een kilometer lang .

 

In oktober hebben ze de Afrikaanse Avonden. Tijdens deze Afrikaanse avonden is het DierenPark Amersfoort ook geopend in de avond. Er zijn volop Afrikaanse avonturen te beleven tijdens deze avonden. Hoor het tromgeroffel en ruik de geuren van de Afrikaanse braai! Speur door het donker naar de Afrikaanse dieren zoals de leeuwen en giraffen! Voor meer informatie over het DierenPark, kijk op hun website.

Ben jij al eens in Dierenpark Amersfoort geweest? Dan horen wij graag van jou hoe het je hier bevallen is en wat je bijzonder vindt aan deze dierentuin!

2 gedachten over “Dierenpark Amersfoort heeft naast de reguliere dieren ook een dinobos”

  1. Leuke actie! Mijn zoontje Nick is gek op Dino’s en de dierentuin. Ben benieuwd wie er wint.
    De nieuwsbrief is die van mamsatwork of die van de dierentuin?

    Groetjes,

    Yvonne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven