Discussie in huis, ik kan wel janken, maar ik geef niet toe!

Zo jongens, daar gaan we weer, even stoom afblazen. Het is de laatste tijd wel raak hier aan het front. Dit keer iets waar ik niet meer op gerekend had en wat de nodige spanning en discussie in huis veroorzaakt. Niets waar we niet uitkomen, maar het levert wel buikpijn op.

discussie in huis

Een heel aantal van jullie hebben een tijdje terug gelezen dat Lotte wat besteld had op internet wat niet geleverd werd. Een maand geleden zijn daar de laatste zaken in afgehandeld. Ze heeft uiteindelijk toch haar geld terug gekregen en dat hebben we aan jullie te danken. Het artikel wat ik destijds schreef heeft namelijk zoveel reacties en commentaar opgeleverd dat de betreffende webshop uiteindelijk toch gehandeld heeft. Fijn zou je denken. Dacht ik ook. Ik heb een update geschreven in het artikel dat we ons geld terug hebben gekregen, maar blijkbaar was daarmee de kous nog niet af.

Discussie in huis

Gisteren kreeg ik namelijk een telefoontje van de directeur van het betreffende bedrijf. Een telefoongesprek wat ik op dat moment niet af kon ronden omdat ik op het punt stond naar een afspraak te gaan. Ik gaf dan ook aan dat ik in de middag weer bereikbaar zou zijn. Met de vraag of ze dan even terug konden bellen. In de middag kreeg ik geen telefoontje meer, maar een dreigmail van de betreffende partij. Een mail waarin ze me beschuldigen van laster en smaad en ze € 1.750,00 per dag eisen. Waarvoor precies was me eigenlijk niet duidelijk want in de mail wordt er van alles door elkaar gehaald.

Duidelijk is wel dat ze vinden dat alle negativiteit van de webshop eigenlijk verwijderd moet worden.

Vrijheid van meningsuiting of intimidatie, waar kies ik voor?

En daar wringt hem voor mij de schoen en dat levert de discussie in huis. Als ik nu alles weg zou halen of goed zou praten, dan vind ik zelf dat ik er een potje van maak. Uiteraard heb ik vermeld dat ze uiteindelijk het geld terugbetaald hebben, maar dat doet niets af aan de manier waarop het gegaan is. En nu dus nog steeds gaat.

Ik voel me bedreigd en geïntimideerd.

Het blijft namelijk niet bij de betreffende dreigmail. Nee, de beste man heeft namelijk ook een artikel over mij geschreven, op de site van zijn webshop. Een artikel waarin ik volledig door het slijk gehaald word, en allerlei onwaarheden vermeld staan. Over dat ik mijn dochter misbruik in de media, dat ik vol met tattoeages zit en deze probeer te verbergen (?), dat ik geld verdien door allerlei trackers op de website (ik denk dat hij hiermee de advertenties van Google bedoelt) en zo nog meer. Met foto’s.

Manlief vindt het de ellende allemaal niet waard en wil graag dat ik het artikel verwijder. Ikzelf kan me daar helemaal niet in vinden en dat levert dan de discussie in huis op. Ik snap hem wel hoor, maar als ik nu toegeef, dan geef ik voor mijn gevoel toe aan criminaliteit en onrechtvaardigheid. En dat kan ik niet. Het is niet zo dat de hele situatie me koud laat, verre van. Ik heb er buikpijn van. Maar dat zorgt er bij mij nog niet voor dat ik dan ‘dus’ maar toegeef.

Wat zou jij doen? Het laten gaan? Verwijderen? Aangifte doen?

11 gedachten over “Discussie in huis, ik kan wel janken, maar ik geef niet toe!”

 1. Wat een vervelende situatie. Ik ben niet van mening dat het oke is problemen op deze manier op te lossen maar aan de andere kant is ook negatieve aandacht gewoon publiciteit. Een review is immers ook niet altijd positief. Ik hoop dat je inmiddels om juridisch advies hebt gevraagd bij Charlotte. Succes!

 2. Of kijk eens wat je rechtsbijstandverzekering kan betekenen voor je of het juridisch loket.

  Vreemde gang van zaken bij die webshop, zeker niet klantgericht en ook voordat jouw artikel is geplaatst waren er al slechte reviews over deze shop.

 3. Ik had het verhaal niet meegekregen ? wist ook niet over welk bedrijf het ging, maar dankzij de reactie van het bedrijf weet ik het nu wel! Wanneer ik het stuk op die website lees vormt zich dat direct een beeld over de webshop en diens verkopers, en dat is geen positief beeld!
  Smaad en laster kun jij nou terugkoppelen!

 4. Beste Joyce,
  Ik heb weinig meegekregen van het door jou geschreven artikel over Starszoo. Bovenstaande reactie van Noventa op zichzelf is zonder enig andere wetenschap over de kwestie, dus zonder enige invloed van wat jij hebt geschreven, voor mij voldoende om nooit met deze louche onderneming in zee te gaan.

 5. Hij dreigt toch echt in dit bericht ook weer! Het bericht heeft een nare ondertoon . Ik zou dit ook niet willen pikken deze houding van dit bedrijf maar vraag me af of het je de buikpijn waard is. Dus kun je maar beter je schouders ophalen . Dit soort mensen heb je overal en als je met ieder van hun het gevecht aan moet gaan….wees de wijste en verwijder alles het geeft jou rust en jij zelf weet donders goed wie de waarheid spreekt dus houd de eer aan je zelf!!

 6. Beste Joyce van de Pas,

  Als directeur van Starszoo wil ik dat u weet dat het totaal niet zo bedoeld was. Ook wil ik totaal geen onrust veroorzaken in uw thuis situatie. Dit was enkel een tegen artikel op wat u had geschreven. We hadden u al enige tijd geleden gevraagd voor een correctie en uw correctie geeft aan dat u uw betaling terug had gekregen.

  Op basis van uw content hebben mijn content dames en heren dit geschreven. Wij weten allebei dat het de waarheid is wat mijn jongens hebben geschreven, we hebben alles gedocumenteerd en screenshots van gemaakt. Van letterlijk alles waaronder misbruik van onze merk naam.

  Nu krijg ik een link toegestuurd van Marja dat u dit ook nog erbij heeft geschreven terwijl wij juist dat artikel willen verwijderen en dit laten rusten.

  Zoals u ziet groeit onze artikel op uw zoekwoorden mamsatwork en joyce van de Pas. Wat wij van u willen is vrede en het allemaal laten rusten want als u blijft doorgaan blijven wij ook doorgaan en ik kan u garanderen dat dit nog niets is. We hebben nog hardere feiten en langere artikelen die de jongens en meisjes graag willen publiceren. Zoals eerder aangegeven laten we in vrede verder gaan.

  U mag van mij ook weten dat ik van helemaal niets kom.
  Ik heb alles moeten opbouwen zonder enige hulp van niemand behalve mijn vrouw en hier heb ik meer dan 13 jaar kei en keihard voor moeten werken. Net als u een gezin heeft, heb ik dat ook.

  Ik bedreig u totaal niet en intimideer u ook niet.

  U probeerd een bedrijf kapot te maken waar mensen hun salaris verdienen om ook voor hun eigen gezin te kunnen zorgen.

  Ik wil u nogmaals vriendelijk vragen om een correctie te plaatsen op uw eerste artikel. Mijn jongens hebben de foto’s al verwijderd maar we willen dat u zich aan uw woord houd en dat tegen artikel eerst plaatst. U had al een tijd geleden aangegeven dat u de correctie zou plaatsen wat tot op heden nog steeds niet gedaan is.

  Met vriendelijke groeten,

  Noventa

  1. Beste, we hebben destijds een correctie op het artikel toegevoegd dat we de betaling hebben ontvangen. Die correctie heb ik na de dreiging van afgelopen week zelfs bovenin het artikel geplaatst. Zoals in mijn mail aangegeven laat ik me niet intimideren. Dat gezegd hebbende wil ik ook benadrukken dat ik in dit artikel geen enkele naam genoemd heb, maar alleen de situatie beschrijf zoals ik hem zelf beleef. Beter lijkt het me dat u de zaak laat rusten. Had u dat eerder gedaan, dan had ik me nu niet zo gevoeld en was dit artikel ongeschreven gebleven…

 7. Ik zou een advocaat raadplegen en zelf aangifte doen van laster of smaad. Een advocaat kan je het beste vertellen of het gevecht aangaan de moeite waard is.

   1. Avatar foto
    Alexander vd Dussen

    Beste Joyce, wat een vervelende situatie. Mocht u kiezen voor verdere stappen of meer informatie dan kan ik U adviseren om contact op te nemen met Charlotte Meindersma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven