Disney Cars & Planes

Het duurde even, maar op 9 oktober was het eindelijk zo ver. De nieuwe Disney Planes film is te zien in de Nederlandse bioscopen. Voor alle liefhebbers van Cars, is er na lang wachten een waardig opvolger door Disney geproduceerd. In Cars beleefden de stoere Bliksem McQueen en de klungelige Takel samen spannende avonturen. In Planes maken we kennis met de anti-held Dusty. Dusty is een razendsnel sproeivliegtuigje dat er van droomt om mee te doen in een spannende luchtrace om de wereld. Hij heeft echter last van hoogtevrees… Niet zo handig dus. Gelukkig weet hij zich met de hulp van een ervaren marinepiloot te kwalificeren en de avonturen kunnen beginnen! Voor een voorproefje kijk je hier. De film is in 3D te zien in de bioscoop. Een echte aanrader voor ouders met stoere jongens (en meisjes)! 

Dusty of Bliksem McQueen mee naar school 

Er waren al diverse leuke kindertassen van Cars verkrijgbaar, nu zijn ook al leuke tasjes van Planes verkrijgbaar. Er is een schoudertas variant en er zijn rugzak varianten. Allemaal even leuk! Dus ook jouw zoon kan nu voortaan elke dag met zijn favoriete Disney held naar school. De verschillende tassen van Planes Take Off hebben een grappige 3D print van Dusty, voor een extra leuk effect. De praktische rugzakjes en lekker ruime schoudertassen zijn ideaal als schooltas voor kinderen op de lagere school. Door hun ruime binnenvak kunnen er lekker veel spulletjes in. Handig is ook dat de tassen zijn gemaakt van een makkelijk afwasbaar materiaal. Wel zo makkelijk voor mama.

Cars op de muur 

Ben je nog niet helemaal in de ban van Dusty? Toch nog echt een heel groot fan van Cars? Dan zijn er ook nog diverse leuke kinderkamer muurstickers te krijgen met de stoere auto’s van de Cars-films. De Cars-vriendjes racen in no time over je muur. Of wil je voor een echt groots effect, kies dan een XL-variant van de stoere Bliksem McQueen of een grappige variant van Takel. Welke je ook kiest, in XL formaat creeer je een groots effect op de kinderkamer.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven