Disney Descendants 2 belooft een waardige opvolger te worden!

Vorige week zaten wij met ons gezinnetje gekluisterd aan de tv om Disney Descendants 1 te kijken. Heerlijk, terugkomen van de vakantie en dan weer op je eigen bank hangen met wat lekkere hapjes en drankjes op tafel én een goede film. Uiteraard omdat Disney Descendants 2 er over een tijdje aan komt en we daar graag naartoe gaan met zijn viertjes. Even voorbereiden dus 😉 .

disney descendants 2

Onze uitdaging met de tv thuis is tegenwoordig dat we proberen leuke films te zoeken die voor ons allemaal geschikt zijn. Gelukkig komt Disney daar altijd mee weg 😉 , geweldig van jong tot oud. En dan maakt het niet eens uit of het een tekenfilm is of een gewone film. Disney is altijd goed en levert dan ook geen discussie op.

Disney Descendants 1, het verhaal

Je hebt lieverds en slechteriken in Disneyland. En je hebt hun kinderen 😉 . En die kinderen die spelen de hoofdrol in de Disney Descendants movies, zowel in deel 1 als in Disney Descendants 2. Prins Ben is de zoon van Koning Beest en Koningin Belle, een zoon van de lieverds dus. En Prins Ben maakt zich op voor de troonsbestijging in het magische rijk Auradon.

Een van de eerste veranderingen die Ben door wil voeren is dat hij de kinderen van de schurken van Dwaaleiland een kans wil geven. Dat hun ouders schurken zijn wil immers niet zeggen dat zij dat ook zijn, toch ?

Mal, Evie, Carlos, Jay de kids van de schurken

Zo krijgen Mal, Evie, Carlos en Jay de mogelijkheid om buiten dit gevangeniseiland te laten zien waar zij voor kiezen. Het goede of het kwade. Uiteraard spelen de ouderlijke schurken ook een rol. Zij proberen bij hun kinderen af te dwingen dat ze de toverstok van de goede fee stelen. Dwaaleiland kan daarmee namelijk ‘geopend’ worden waardoor ook de schurken weer uit de gevangenis kunnen komen.

Mal (dochter van Maleficent) wordt echter langzaam verliefd op prins Ben en dat veranderd alles! Samen met Evie (dochter van de Boze Koningin), Carlos (zoon van Cruella de Vil) en Jay (de zoon van Jafar) doorstaat ze de blikken van alle andere inwoners van Auradon. De andere inwoners zijn namelijk niet blij met de aanpak van Prins Ben, zij vertrouwen de kinderen niet.

Hoe gaat dit allemaal aflopen? Wij weten het inmiddels 😉 .

Descendants, de muziek

De muziek in de film is echt fantastisch en lekker van nu zeg maar. Voor onze kinderen (7 en bijna 12) helemaal goed! Het enige is dat de muziek gewoon in het Engels is, en de film zelf Nederlands, dat is even verwarrend, maar hé… engels klinkt gewoon een stuk beter in deze hippe muziek 😉 . Ik verwacht in ieder geval dat dit ook bij Disney Descendants 2 het geval zal zijn. De film in het Nederlands in de bioscoop, maar met Engelstalig gezongen liedjes.

Lees ook: de beste crime series die je gezien moet hebben

Disney Descendants, wicked world

Het Disney channel kanaal heeft een speciale Descendants ‘afdeling‘ waar je alles van de Descendants terug kan vinden. De trailers, de uitleg over de personages, de muziek en ga zo maar door. Leuk voor je kids om op rond te snuffelen. Daarnaast zijn de korte Disney Descendants wicked world movies ook erg leuk. In tekenfilm weergegeven iedere keer korte video’s over de schurken kinderen, een aanrader!

Disney Descendants 2, het vervolg

Gelukkig hoef je deel 1 niet persé gekeken te hebben om straks ook te kunnen genieten van Disney Descendants deel 2! Hieronder alvast de eerste teaser van deel 2. Hij laat nog maar bar weinig los 😉 maar duidelijk is wel dat er nieuwe schurken en schurken kids bijkomen! Kijk maar eens goed van wie de arm is op het eind van deze teaser!

Mocht er meer nieuws komen over Descendants deel 2, dan horen jullie dat uiteraard!

Update: 

Disney Descendants 2

De trailer van Disney Descendants 2 is inmiddels uit, hieronder de Engelse variant, een Nederlandse is nog niet beschikbaar helaas.

Update: Disney Descendants 2 in première

Al weken krijgen we de vraag wanneer Disney Descendants 2 in Nederland in première gaat. Eindelijk hebben we hierover wat verlossende informatie ontvangen van the Walt Disney Company. De persscreening van de film vindt plaats op 13, 19 en 22 september. Op 28 oktober aanstaande gaat de nieuwe Disney Descendants 2 in première op Disney Channel.

Tip: Alvast in de stemming komen? Boek een toffe trip naar Disneyland Parijs!

19 gedachten over “Disney Descendants 2 belooft een waardige opvolger te worden!”

  1. Ik zou graag weten waar 1 en 2 in het NL te zien of vinden zijn. Dochterlief zeurt er de hele dag om….. 😉
    Iemand misschien tips?

  2. komt deze film ooit op dvd in het Nederlands want ik wind hem nergens en hij is wel in het Nederlands op Disney channel geweest

  3. Hi weet je toevallig wanneer hij uitkomt op televisie? Blijkbaar was gisteren 21 juli de premiere in amerika… weet je de datum toevallig voor bij ons?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven