Disney film Binnenstebuiten draait vanaf 15 juli in bioscoop, win nu kaartjes!

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich in deze Disney film, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet.

disney_film

De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Disney film Binnenstebuiten is herkenbaar

Hoe herkenbaar is bovenstaande. Wij hebben bij ons dan wel niet te maken met een verhuizing, maar puber zijn is al lastig genoeg. Ik wed dat in het hoofd van onze oudste ook regelmatig alle emoties mot met elkaar hebben 😉 .

Ik kan dan ook niet wachten om deze Disney film te gaan bekijken. Vanaf 15 juli draait hij in de bioscoop. Wil jij ook? Wij mogen namelijk 4 vrijkaartjes weggeven èn een set stickertjes van de nieuwste Disney film Binnenstebuiten, oftewel InsideOut.

Je doet mee door onderstaande formulier in te vullen èn te reageren op de Facebook post van deze actie. Vertel ons op facebook wie je zou willen verrassen met de vrijkaartjes en tag een vriend of vriendin die ook graag mee zou doen. De winactie loopt tot en met 15 Juli 2015.

[Form id=”85″]

 

 

 

 

1 gedachte over “Disney film Binnenstebuiten draait vanaf 15 juli in bioscoop, win nu kaartjes!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven