Disney on Ice, let’s party!

Al weken stuiterden de kids van de redactie van MamsatWork in het rond. Vanaf het moment dat er voorzichtig verteld werd dat zijn naar de geweldige show van Disney on Ice mochten was er hier in huis geen houden aan. De kalender met ‘afstreepdagen’ kwam tevoorschijn om inzichtelijk te maken hoeveel nachtjes het nog slapen was, en eindelijk was het zover.

In het donker in de auto om naar de première van de Disney on Ice let’s Party show te gaan is al een feest op zich. Vooral omdat het tijdstip zelf (start van de show is om 19.00) al enigszins richting bedtijd is. Maar ook al is het richting bedtijd… mijn kroost kletst me de oren van mijn hoofd, want we aan naar Mickey Mouse. En naar Minnie, en naar Donald Duck, en naar Katrien, en misschien wel naar Pluto en Goofy… en ga zo maar door.

Bij de Brabanthallen aangekomen loopt alles op rolletjes. Na het parkeren van de auto schieten we door de regen naar binnen om in een vrolijke ruimte vol met geweldige kraampjes te komen. Zoonlief kijkt direct verlekkert naar het snoepgoed en dochterlief heeft haar zinnen gezet op een speeltje. Maar ik kan ze nog overhalen met de show… eerst gaan we kijken en in de pauze lopen we hier nog wel een keertje langs.

En dan begint het feest. De Disney figuren spetteren van het ijs af. Een hele leuke verhaal lijn, gecombineerd met héél veel verschillende Disney idolen zorgt voor een groot spektakel. Goofy danst over het ijs zoals hij praat en Pinokkio zijn neus groeit bij het jokken over zijn verjaardag… hetgeen erg veel indruk maakt op mijn kinderen.

3 en 8 jaar oud zijn ze, een meisje en een jongen, maar het maakt in zijn geheel niet uit. Beiden genieten met volle teugen op hun eigen manier van de show. De monden zijn dicht, de handjes wapperen na iedere ‘schaatsronde’ en de wangen worden steeds roder van opwinding. Wat een genot.

We genieten van een verjaardagsfeestje, een liefdesdroom van Minnie Mouse , zien alles over Halloween en belanden zelfs in China. Een heuse Chineese draak maakt het schaatsfeest compleet en vuurwerk zorgt voor de

De show is nog te zien tot en met zondag 23 December in Utrecht en is zeer zeker de moeite waard. Hier kan je eventuele tickets bestellen en meer informatie vinden. Wij praten er voorlopig nog wel over hier in huis!

 

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven