Disney on Ice trakteert op high tea, mmmmmm

Mamsatwork werd uitgenodigd voor een Disney on Ice High Tea. Disney en thee…natuurlijk zeggen wij geen nee! Wij, Joyce en Marjolijn, van Mamsatwork stonden te popelen om deze magische wereld binnen te treden.
De reis naar het media event verliep soepel en het geluk was met ons toen er vlakbij de eindbestemming in hartje Amsterdam een plekje aan de Herengracht vrij bleek te zijn. Het korte stukje lopen door de regen was snel vergeten toen we eenmaal The Dylan, een luxe boutique hotel, binnen traden.

disney_on_ice_high_tea

Marmeren trappen leidden ons naar een met blauwwitte ballonnen gevulde serre, een soort sfeervol overdekt binnenplaatsje. Het historische hotel blijkt een verrassend speelse indeling van ruimtes, gangen en binnentuin te hebben. We werden er hartelijk ontvangen en raakten in gesprek met andere gasten.
Bijna ongemerkt werden de deuren geopend naar een aansluitende zaal die prachtig was gedecoreerd.
Zes ronde chic gedekte tafels met vooral witte accessoires als vazen, bloemen en theelichtjes. Brandende sfeervolle gas openhaarden, glinsterende witte kerstbomen, betoverende verlichting en Disneymuziek maakten de sfeer compleet. It’s showtime!

Disney on Ice Silver Anniversary Celebration: feest met de bekendste Disneyfiguren.

Aan het woord kwamen de organisator van dit tot in de puntjes verzorgde media event, een dame van Feld Entertainment en de nieuwe samenwerkingspartner van Disney on Ice, Make-a-Wish.
Zelden krijg je tientallen dames in 1 ruimte stil. Zelden verliezen ze oog voor al het lekkers dat een high tea te bieden heeft. Toch was dit het geval. Sterker, wij werden er op geattendeerd vooral te genieten van alle heerlijke hapjes. Slurpend van een verse smoothie en smullend van een heerlijke carpaccio-wrap en fruitcocktail trachtten we alle informatie in ons op te nemen. Wij vrouwen kunnen dat natuurlijk, luisteren en eten tegelijk.

Wat feitjes op een rijtje:

  • Kenneth Feld produceerde de allereerste Walt Disney’s World on Ice productie in 1981.
  • De eerste internationale show vond plaats in Japan in 1986.
  • In 1998 verandert de naam in Disney in Ice.
  • Wereldwijd zijn er 8 shows in 65 landen in 375 plaatsen welke jaarlijks worden bezocht door 10,5 miljoen mensen.
  • In 2014-2015 werden 29 landen in Europa bezocht door Disney on Ice en was daarmee de grootste Europese Tour op One Direction na.
  • Het is steeds weer een hele verhuizing met 18 trucks, 45 schaats(t)ers met ieder 4 tot 8 kostuums.
  • Make a Wish Nederland vervult jaarlijks zo’n 500 wensen van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Kaarten voor de Disney on Ice Silver Anniversary Celebration show zijn vanaf nú te bestellen!

disney_on_ice_Crocodiledisney_on_ice_ariel

 

 

Met de nieuwste show ‘Disney on Ice Silver Anniversary Celebration’ wordt er een kwart eeuw van de meest onvergetelijke Disney verhalen gevierd. Mickey en Minnie Mouse nemen de bezoekers, samen met hun vrienden Goofy, Donald en Katrien, in een spectaculaire show mee in de 4 magische werelden van The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en (natuurlijk!) Frozen.

disney_on_ice_mickey

Om dit betoverende jubileum vast met ons te vieren werden er 4 prachtige taarten met verschillende Disney thema’s, aangesneden. Het was bijna zonde om ze op te eten…maar ja, ze waren dan ook erg lekker!
En hoe kan het ook anders dan dat hét symbool van Disney, Mickey Mouse, ons nog een verrassingsbezoek bracht. Disney, je blijft er eeuwig jeugdig bij. Een vrolijke, muzikale wereld vol magie en fantasie.

It’s a small world afterall. Kon ik maar wat van Tinkerbell’s elfenstof over onze ‘volwassen’ wereld strooien…

disney_on_ice_taarten

Waar en wanneer?
Utrecht Jaarbeurs – 23 tot en met 26 december 2015
Amsterdam RAI – 28 tot en met 30 december 2015
Tickets zijn hier online verkrijgbaar vanaf € 20,-. Of maak gebruik van de voordelige Family Packages of groepstickets.

Giveaways! Houd Mamsatwork goed in de gaten want we mogen van Disney on Ice onder andere enkele tickets weggeven en een fantastische Olaf knuffel!

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven