dit vind ik stom

Dit vind IK stom – net als de #linda_stom, maar dan anders

Natuurlijk is het leuk om een ‘dit vind IK stom’ te lezen van een Bekende Nederlander, maar eigenlijk vind ik het zeker zo interessant om een ‘dit vind IK stom’ te lezen van een niet bekend persoontje. Gewoon iemand als jij en ik. Want ook wij hebben meer dan voldoende inspiratie op dit vlak toch? Stiekem vind ik het heerlijk om te lezen wat anderen stom vinden en die ander hoeft daarvoor geen hotemetoot te zijn. Het gaat tenslotte om de herkenning. En natuurlijk heb ik die ook als ik iets lees bij de #linda_stom, maar eerder heb ik die herkenning nog bij iemand die tegen dezelfde dingen aanloopt als ik.

dit vind ik stom

Dit vind IK stom gaat om herkenning

Ik hou er namelijk van om herkenning bij anderen te lezen. Die ‘o ja’ te denken of juist gniffelen om een irritatiemomentje van een ander in de trant van ‘gelukkig ben ik niet de enige’.

Denk jij dat je geen top 5 of top 10 kan samenstellen? Zeker weten dat het je wel lukt, als je er maar even voor gaat zitten. Of leg gewoon een notitieblokje neer zodat je iedere keer je irritatie op kan schrijven. Wedden dat het blaadje snel vol is 😉 ?

Want je ergert je waarschijnlijk aan behoorlijk wat dingen. Zaken die dan even door je heen gaan, maar die je gelukkig ook snel weer los kan laten. De ‘dit vind IK stom’ kan namelijk bestaan uit kleine of grote dingen, uitspraken, gebeurtenissen of ideeën. Het kan vanalles zijn!

Lees dit als een uitnodiging. Kan jij wel een ‘dit vind IK stom’ lijstje ophoesten? Dan hoor ik dat graag van je. Stuur me een mailtje met jouw top 5, top 7, of top 10, net wat je wilt. En geef me er s.v.p. ook een kleine uitleg bij. Wie weet komt jouw ‘dit vind IK stom’ dan binnenkort hieronder te staan.

Scroll naar boven