Doe mij maar een plan, plannen dus.

Een paar dagen geleden heb ik jullie mijn Plan beloofd. Dat werd plannen. Plan met hoofdletter P. En nee, ik heb niet stilgezeten! Om tot mijn plan te komen en nog beter, tot de Uitvoering van mijn Plan heb ik eerst alles op papier gezet. Onder elkaar. Op volgorde en volgens de klok van Sam. Als eerste heb ik (‘s nachts) besloten toch de opleiding SPW3 te gaan volgen en ‘s morgens meteen ouderwets pen en papier gepakt toen Sam sliep:

1. Opleiding bellen en ‘domme’ vragen stellen
2. Inschrijven
2. Sollicitatieformulieren schrijven en versturen naar leuke kdv’s

Plannen helpt!

Tot dusver is het gekomen. En zal ik eens wat vertellen?? Ik werd meteen teruggebeld door het leukste kinderdagverblijf! Er is nog niks concreets vastgesteld, maar joehoe! Een plan maken helpt. Het maakt je hoofd schoon en de boel helder.
Het maakt ook helder dat ik het moeilijk vind om Sam zoveel minder om me heen te hebben. Ik mis haar nu al als ik eraan denk. Het maak me wel blij om de deur uit te gaan en met collega’s te werken, maar ook verdrietig. Ik durf er daarom ook voor uit te komen dat ik liever niet zou hoeven werken en me alleen kon storten op de site en Sam. Maar zo zit de situatie niet in elkaar. En ook een tweede is nu verder weg. Het echte plan is dus om aan de slag te gaan als SPW’er en mijn website tot een groot succes te maken. En daarom een blije, lieve en knotsgekke moeder te zijn voor Sam. Met een beetje plannen moet dat allemaal lukken.

Misschien heet daarom mijn site wel sAMenZo, het is als eerste Sam en daarna komt Enzo. En Zo. en Amen en Samen. Ik weet het zeker. Ik ben gelukkig.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here