Ga je op vakantie? Neem een doeboek mee!

Bijna vakantie! Heb je een lange autorit voor de boeg? Koop dan een leuk vakantie doeboek. Voor de jongste kids is het Telekids vakantie doeboek een aanrader. Ze komen hierin al hun Telekids-vriendjes tegen. Mijn jongste dochter mocht alvast bekijken of ze deze inderdaad mee wil nemen op de achterbank naar ons vakantieadres. “Oh mam, ik zie Chloe!” En de eerste kleurplaat wordt ingekleurd.

doeboek

Onlangs is dit doeboek gelanceerd door Keet! (Je kent het liedje vast wel… het galmt hier nog altijd door mijn oren ‘je krijgt een kus van Keet’. De inhoud van het doeboek is Nederlands, educatief en vooral leuk vermaak voor de jongste kinderen binnen de doelgroep van Telekids. De eerste editie ligt vanaf morgen in de winkel en staat vol spelletjes, puzzels, (voorlees)verhalen, kleurplaten, teken- en kookopdrachten en stickers. In juli verschijnt een digitale versie met extra content, zoals foto’s, video’s, puzzels, spelletjes en opdrachten met een interactief randje of karakter. Het digitale doeboek is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store, en het papieren doeboek vind je bij meer dan 4000 verkooppunten.

De vele spelletjes, puzzels en verhaaltjes zijn een leuke bezigheid voor straks, onderweg. Ook trouwens als je geen lange rit voor de boeg hebt, of als je ’s nachts rijdt en de kids slapen lekker, is het leuk om het Telekids vakantie doeboek mee te nemen. Mijn ervaring is dat onze kinderen altijd net iets minder lang uitslapen dan wij. En op vakantie hebben wij geen tv en dus ook geen Telekids ;-). Dus hoe hou je ze dat uurtje dat jij nog even wilt omdraaien lekker bezig? Juist. Met het vakantie doeboek.

Problem solved. Veel plezier!

 

 

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven