Win een paar hippe meidensneakers van Dolcis!

Als het op de aanschaf van schoenen aankomt hebben mijn meiden een geheel eigen smaak.. die niet altijd persé mijn smaak is. Zo ben ik vrij huiverig voor applicaties. Studs, steentjes, strikjes, touwtjes etc.
Mijn ‘angst’ is altijd dat juist datgene wat die schoen dan dé schoen maakt, er binnen no-time af ligt of stuk is. Schoenen zijn een investering, maar er moet op geravot kunnen worden. Zijn wij van mening.
Dochtertjelief koos deze winter voor laarsjes met studs en steentjes van een goed, niet goedkoop merk waarvan je dus mag verwachten dat die qua kwaliteit tegen een stootje kunnen. Op dag 1 lag het eerste steentje er al af..de rest laat zich raden.

Dolcis

Huiverig was ik dan ook toen ik voor een review dit prachtige paar sneakers, mét strik en studs, van Dolcis van het merk Hush Puppies ontving. De oudste dochter was in de wolken! (de jongste jaloers 🙂 )
Ze trok ze direct aan en rende rond. “Oooh ze zitten super fijn!” riep ze enthousiast uit.
Nou, dat mag best een unicum genoemd worden want bij mevrouw moet altijd alles perfect zitten anders haakt ze direct af. De volgende dag, hup, moesten de sneakers direct weer aan naar school. “Want ik kan er super goed en snel mee rennen mam!” riep ze weer terwijl ze het nogmaals demonstreerde.
Dolcis sneakersEigenlijk ging ik er al vanuit dat ze na school zeurend thuis zou komen met zere voeten (blaren!) en ze de schoenen voorlopig niet aan zou raken. Niets was minder waar! Ze holde er op los.
De schoenen zijn door regen en zon, door modder en door gras, op tegels en klimrekken geweest.
En wat denk je.. De studs en strik zijn allen nog aanwezig en intact! Behalve de reguliere gebruikerssporen is er niets op aan te merken.

Door de rits aan de zijkant zijn de sneakers eenvoudig door haarzelf aan- en uit te trekken en door de combinatie van het type schoen (sneaker), de slangenleerprint, de kleurstelling van lichtblauw en wit/creme, de strik en studs, staan ze hip onder elke outfit.
De hippe sneaker is van echt leer, wat voor mij een pré is.
Kortom: de prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend en voor mij een eye-opener qua merk!

Dolcis sfeer

Wil je ook een paar van deze hippe meidensneakers winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in èn tag iemand in een reactie op het bericht op facebook die ook een exemplaar zou willen winnen. Dolcis stelt maar liefst 3 paar beschikbaar, in de maten 29, 31 en 32! Deze winactie is verlopen en gewonnen door Carmen Donckers, Vera Groot en Marian Zwarts.

De nieuwste collectie hippe sneakers staan nú online op Dolcis!

Bij Dolcis is er nu online niet alleen sale, ook vind je er al de nieuwste collectie kinderschoenen!
Wat dacht je van deze geweldige enkellaarsjes en stoere sneakers voor jongens en meiden?

Dolcis Nieuwe Collectie

 

[Form id=”89″]

 

1 gedachte over “Win een paar hippe meidensneakers van Dolcis!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven