Domaine des Agnelles voor ’n top vakantie in Frankrijk met het hele gezin

Gelegen in het prachtige ‘Pays Cathare’ met mooie kastelen, wijnvelden, olijf- en palmbomen en op een steenworpafstand van de Middellandse Zee ligt Domaine des Agnelles, het prachtige domein van de familie Lindelauf. Je kunt hier logeren in een van de sfeervolle gastenkamers of smaakvol ingerichte appartementen.

Er zijn drie kamers: een 2/3 persoonskamer, een 2/4 persoonskamer en een familiekamer met aparte slaapkamer en drie appartementen voor resp. 2, 4 en 6 personen. Een prachtige plek voor een vakantie in Frankrijk met het hele gezin!

Domaines des Angelles Frankrijk

Domaine des Agnelles, smaakvol en gastvrij

Domaine des Agnelles bestaat uit het hoofdhuis met zijn wijncave, hangar en een prachtige binnenplaats. Aan de voorkant van het pand zou je niet direct vermoeden dat erachter een klein paradijs schuilgaat. Want als je eenmaal door de grote poort met statige pilaren bent gelopen, zullen de grote binnenplaats met de hoge platanen, de mooie terrassen en de palmbomen je zeker een mediterraan gevoel geven…

Als gast mag je gebruik maken van alle algemene ruimtes. In de woonkamer kun je lekker lezen, TV kijken of gebruik maken van de gastencomputer. In de hal staan twee koelkasten waar drankjes koud staan. Hier kun je ook (gratis) koffie en thee zetten.

Vakantie in Frankrijk: lekker buiten zijn

Hoe goed toeven het ook is in het huis van Domaine des Agnelles, je komt natuurlijk ook om lekker buiten te zijn. Een vakantie in Frankrijk met het hele gezin vier je uiteraard niet alleen bij de tv of computer. En ook buiten is hier genoeg te doen. In het midden van het domein vind je een grote binnenplaats. Daar is genoeg schaduw te vinden tijdens de hete Franse zomerdagen!

In het hart van de binnenplaats vind je, onder een van de grote platanen, een vier meter lange tafel voor heerlijke diners, een goed boek, een familiespel of een ontspannen gesprek met andere gasten. Kinderen vermaken zich prima bij het zwembad, de jeu de boule baan of op de schommels. Ook is er een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Verspreid over de binnenplaats zijn diverse zitjes en heerlijke ligbedden. Dat wordt genieten voor iedereen in het gezin.

Domaines des Agnelles ligt een stuk onder Toulouse. Vind je dat te ver rijden en zoek je liever iets boven Toulouse, dan kan je ook eens kijken naar Club les Ormes in Frankrijk.

Vakantie in Frankrijk met het hele gezin

Domaine des Agnelles is te boeken op de website Booking.com. Daar vind je trouwens nog veel meer fijne vakantiestekjes. Wil je op vakantie in Frankrijk met het hele gezin, dan is het echt een aanrader om hier even te kijken. Ze bieden er ook speciale vakanties aan voor ouders van tieners. Of laat je die tegenwoordig liever thuis?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven