Donate 1/8: Shop en steun per direct Pink Ribbon

MamsatWork richt zich op de werkende moeder. Zoals jullie weten vinden wij het heel belangrijk om een podium te bieden voor de moeder in het algemeen en de werkende moeder in het bijzonder. Nog steeds zijn er te veel vooroordelen tegenover haar.  Nog steeds berust een groot deel van de huishoudelijke taken en/of planning op haar schouders, en voelt zij zich ook onterecht schuldig omdat ze in tweestrijd zit tussen haar kinderen en haar werk. Nog steeds is zij diegene die voelt dat ze zich moet verdedigen tegenover haar mede vrouw, omdat zij graag werkt, en zij zich graag wil ontwikkelen.

Maar in één ding zijn wij vrouwen allemaal gelijk. Moeder, werkende moeder, of geen moeder. En dat is de kans die we hebben om borstkanker te krijgen. Pink Ribbon voert voor ons allen de strijd tegen borstkanker en MamsatWork werkt daar héél graag aan mee!

Hoe? Door middel van Donate 1/8

Donate 1/8 is een actie van Pink Ribbon voor de strijd tegen borstkanker. Want 1 op de 8 vrouwen in Nederland krijgt in haar leven borstkanker. Door middel van deze actie wil Pink Ribbon natuurlijk de opbrengsten in deze maand verhogen, máár ook de bewustwording van een ieder vergroten! Uit onderzoek blijkt namelijk dat wij ons niet beseffen dat inderdaad 1 op de 8 vrouwen hiermee te maken krijgt.

Actie van MamsatWork

Koop in de actieperiode (18 Oktober 2011 – 18 November 2011) de Wo’men Bracelet van MamsatWork, en wij doneren 1/8 van de opbrengst van die armband aan Pink Ribbon. Doe Mee.

Steun Pink Ribbon, steun je vriendin, je moeder of zus, òf steun jezelf….

Hier vind je alle Wo’men Bracelets die MamsatWork heeft ontworpen. Bestel en geef een signaal af aan je omgeving.

En wil je meer weten over de actie van Pink Ribbon, of eventueel zelf je steentje bijdragen? Neem dan een kijkje op de soeciale actiesite.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven