Dorien Lusthof, working mam van week 37

2 prachtige dochters, een fijne man én een aantal leuke sites. Dat leven combineer ik nu al een jaar of 9 samen. In 2003 ben ik voor mezelf begonnen. Klein maar fijn, en elke keer een stapje groter. Ondernemen is leuk! Het bevalt me en kan er volledig mijn creativiteit in kwijt.

Indertijd waren er nog niet zoveel webshops, google bestond nog maar net en ik deed wat ik leuk vond. Ondertussen is dat steeds meer uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf en leren we nog steeds veel bij. De combinatie van werk met het gezin gaat prima (ik kijk nu even op de klok want ik wil weer om half 4 thuis zijn). En onze dochters weten ook niet beter. Ze zijn zelf net zo creatief bezig en hebben overigens al regelmatig een ‘eigen bedrijf’ opgericht. Zo willen ze samen de mode in. De een gaat tekenen en de ander doet de organisatie. We moeten ze af en toe wel een beetje afremmen, de plannen zijn werelds.

Ik had het er van de week nog over, met een collega. Dat alléén werken niet leuk is, en alléén moeder zijn ook niet helemaal ideaal. De combinatie is heerlijk. Natuurlijk, schuldgevoel hoort erbij. Soms naar mijn collega’s en soms naar mijn kinderen en regelmatig naar mijn man. Maar als we dan weer een dag tussendoor stelen en wat leuks gaan doen, is dat gevoel weer helemaal verdwenen.

Lief Leuk & Eigen is een site voor geboortekaartjes. Hier ben ik mee begonnen toen ik zelf niet het leuke kaartje in de boeken kon vinden en iets persoonlijks wilde. Maar wel professioneel. En dat was met de gewone drukkerij om de hoek nog wel lastig. Met dit idee in mijn achterhoofd, ben ik met Lief Leuk & Eigen begonnen. We zijn enorm gegroeid en hebben een goed werkende en makkelijke site. We werken met verschillende illustratoren uit binnen- en buitenland en we zijn trots op de enthousiaste reacties van klanten, collega’s en illustratoren. We zijn 9 jaar geleden begonnen met de illustraties van een goede vriendin. Heel leuk is het dat zij nu nog steeds voor ons illustreert en dat haar collectie alleen maar mooier is geworden.

In het kielzog van Lief Leuk & Eigen hebben we in 2008 ook Zelf-kaartjes.nl geïntroduceerd, en deze is net weer helemaal vernieuwd. Hier kan iedereen zijn eigen kaartje ontwerpen. Kies je achtergrond, wat leuke illustraties, je eigen foto’s en voila, je hebt de meest persoonlijke kaart.

We hebben zo’n mooie beeldbank opgebouwd en we hoorden van veel klanten dat ze zo graag zelf zouden willen ontwerpen, dat we iedereen op deze site een mooie gelegenheid geven! Leuk voor uitnodigingen, geboortekaartjes en trouwkaarten.  En dan hebben we ook nog Gouden-Kaartjes.nl voor een mooie collectie trouwkaarten, voor degenen die niet zelf willen ontwerpen!

We zijn eigenlijk alleen maar met de mooie momenten van het leven bezig…

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

4 gedachten over “Dorien Lusthof, working mam van week 37”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top