Douglas Beauty System gezichtsmasker: zo werpt relaxen zijn vruchten af

Wat gezondheid inhoudt, daar zijn we voorlopig nog niet helemaal uit. Eén ding weet ik wel: ontspannen zijn en goed in je vel zitten is in ieder geval gezond. Jezelf af en toe verwennen en een momentje voor jezelf pakken is minstens zo belangrijk als voldoende beweging en gezonde voeding. Ga lekker in bad met een goed boek, of geef toe aan een avondje series bingen onder het genot van een glas wijn. En maak je even niet dik over werkdruk of overtollige kilo’s. Ik mag het Douglas Beauty System gezichtsmasker proberen, dus mijn stukje ontspanning is al ingeroosterd.

douglas beauty system gezichtsmasker

Altijd stralen?

Nederland is in de ban van gezondheid. En niet op een gezonde manier, denk ik. Er wordt vooral veel over gediscussieerd. We zijn er dol op om ons druk te maken. Over alles wat de media ons voorschotelen. Maar vooral ook over onszelf. En over hoe anderen ons zien. Juist omdat we continu op Facebook verschijnen lijken sommige mensen het gevoel te hebben dat ze er altijd als filmsterren uit moeten zien. Alsof iedere dag de schoolfotograaf komt 😉 . Dan geef ik je een tip: je lekker voelen is het halve werk. Mensen die gelukkig zijn stralen vanzelf, denk maar eens aan mensen die verliefd zijn.

Douglas Beauty system gezichtsmasker: de finishing touch

Jezelf rust gunnen is een van de belangrijkste factoren van er goed uit zien. Dus probeer ik af en toe een bad-sessie in te plannen. Die wordt vandaag afgesloten met het beauty system gezichtsmasker van Douglas. De maskertjes, die in verschillende varianten komen, hoeven maar kort in te werken. Je smeert ze gewoon op je gezicht na het badderen. Tegen de tijd dat je je hebt afgedroogd, mag je maskertje er weer af. Voel jij je als herboren, en je gezicht ook.

Het beauty system gezichtsmasker is een dikke substantie, die eigenlijk veel van yoghurt weg heeft. Heerlijk verkoelend na een heet bad (waarom doe ik er ook altijd net iets te warm water in?).

How to feel shiny in 3 minutes

Je laat het beauty system gezichtsmasker, afhankelijk van de soort, gemiddeld zo’n 5 minuten inwerken. Daarna verwijder je het met water. Ik vond het een heerlijk verfrissend maskertje! Er zijn maar liefst 6 verschillende versies, dus check in het assortiment van Douglas waar jouw huid het meeste behoefte aan heeft. Zo heeft Joyce bijvoorbeeld de ‘anti aging’ gebruikt. Je snapt dat dat een vrijwillige keuze was 😉 .

tip: Extra handig zijn deze maskers op mee op reis te nemen, ze noemen ze niet voor niets ‘Masks to go’… handig solo verpakt. Ga je een kleine week op pad? Dan neem je gewoon één maskertje mee in plaats van een hele tube!

De variant die ik heb getest is het “Instant Radiance Mask” beauty system gezichtsmaskertje. Je huid zou er van moeten gaan stralen. Inderdaad; na gebruik voelt mijn huid heerlijk fris aan. Ook rond mijn neus, waar de huid in deze tijd van het jaar meestal wat schraal is (lang leve de herfst), is de huid zacht. Kom maar op met die foto’s, ik mag weer gezien worden – ook op Facebook!

Psst… Gooien kindermuziek en games tijdens mama’s zeldzame relaxmomentjes roet in het eten? Dan is deze koptelefoon voor kids een aanrader!

Andere handige weetjes over beauty producten vind je hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven