Douglas Spring Look 2018; pasteltintjes in overvloed

De Douglas Spring Look 2018 is al even ‘in store’ en ben ik gaan testen op het moment dat we in Villages Nature Paris waren. Ik was in de spring mood, dus een prima moment om de make up mee te nemen en volop te testen. Ik ontving een oogschaduw palette, blush pearls, een flower Kabuki penseel en twee flower lipsticks in het Douglas Spring Look 2018 pakket.

douglas spring look 2018

Douglas Spring Look 2018

Als eerste mag wel gezegd worden dat het er allemaal super mooi uitziet. Ik was zelf vooral gecharmeerd van de lipstick en de blush pearls, in ieder geval qua uiterlijk, maar ik loop ze allemaal even langs met je.

Oogschaduw pallette van Douglas

Dit oogpalette ziet er op het eerste gezicht mooi fris uit, en dat is het ook. Beetje jammer is wel dat de drie lichte kleuren wel heel dicht bij elkaar liggen. Op mijn gezicht zie je dan ook niet zoveel van die drie lichte tinten. De wat donker roze tint vind ik wel mooi. Ik dacht dat deze kleur me helemaal niet zou staan, maar uiteindelijk moet ik dat oordeel dus bijstellen. Normaal gesproken gebruik ik een relatief donkere oogschaduw (als ik oogschaduw gebruik, want dat doe ik niet dagelijks) maar deze kleur kan ook prima. Het mooiste vind ik het nog om deze kleur te gebruiken onder mijn wenkbrauwen. Dat breng ik dan op met mijn vinger en geeft een wat warmere gloed aan mijn blik 😉 .

De lichte tint gebruik ik alleen maar even om in mijn ooghoek aan te stippen zodat deze wat oplicht.

Geen heel verrassend pallette, maar voor de zomer die er aankomt prima om in de stash te hebben voor een lichte make up.

<3 Je vindt de pallet bij Douglas hier.

Douglas Harmony blush pearls

Pearls Harmony blush pearls

Bijna watertandend open ik het doosje met de blush pearls. Oh wat ziet dit er toch altijd mooi uit <3 . Alleen al daarom is het leuk om te hebben. Een 3-in-1 product met de kleuren van een bronzer, een blush en een highlighter ineen. Iedere kleur in een eigen pareltje en dan door elkaar.

Ik moet aangeven dat ik nog niet eerder blush pearls heb geprobeerd dus ik kan ze niet vergelijken, maar ik vond ze zelf nogal tegenvallen. Ja, het ziet er leuk uit (Lotte was ook op slag verliefd), maar ik zie er eigenlijk niet heel veel van terug als ik het op doe. Ik mis pigment maar vind het vooral ook lastig om ‘voldoende’ poeder op de kwast te krijgen.

<3 Deze blush pearls van de Douglas Spring Look vind je hier

Flower Kabuki penseel

De Flower Kabuki penseel daar ben ik wel weer heel enthousiast over. Hij is ultrazacht en omdat het een ‘korte’ kwast is vind ik hem zo fijn in gebruik. Hij ligt lekker in de hand zeg maar. Bovendien staat hij fantastisch op de wastafel 😉 . Ik gebruik hem dan ook met mijn andere producten en niet alleen voor de blush pearls.

<3 Bij Douglas online te vinden

douglas flower lipstick

Flower lipstick

De flower lipstick vond ik er ook al zo mooi uitzien. Grappig detail is dat het delicate parfumbalsems zijn. De kleur zit in het midden en daar omheen zit een transparante laag.

De flower lipstick brengt wat anders op dan een gewone lipstick omdat de kleur alleen in het midden zit. Voordeel is dat je niet zo snel buiten de lijntje ‘kleurt’;) . Wat ik zelf jammer vind is dat er maar heel kort een glansje op je lippen zit. Ik ben namelijk niet zo van de matte uistraling van een lipstick. Liever heb ik – als ik dan toch wat draag- een mooie natuurlijke kleur met een glans die wat langer aanwezig blijft. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende tinten.

<3 De Flower lipstick vind je hier

De Douglas Spring Look 2018 is een limited edition, dus op=op. Mocht je er iets van willen proberen dan kan je dus beter niet al te lang wachten met bestellen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven