Het Doutzen Kroes dieet, waar vind ik dat?

Ook goedemorgen Doutzen! Wow, wat een lijf heeft ze toch! Dat Doutzen Kroes dieet, daar ben ik naar op zoek 😉 ? Je voelt hem al aankomen natuurlijk… een Doutzen Kroes dieet is er helemaal niet. Deze dame werkt zich een slag in de rondte om haar lichaam helemaal op en top in orde te houden!

Good morning #tbt

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Ben jij stiekem ook wel eens een beetje jaloers als je dit soort foto’s ziet? Ik wel, maar als ik dan mee krijg wat ze er allemaal voor moet doen, dan kan ik alleen maar héél diep buigen en respect hebben. Het Doutzen Kroes dieet bestaat namelijk uit sporten, sporten en nog eens sporten. Boksen, touwtje springen en hardlopen. Iedere dag. Pffff.

Iedere dag trainen met een personal trainer, elf maanden per jaar. En roep nu niet ‘dat wil ik ook wel’ want we weten allemaal dat dit keihard werken is. Zo’n leventje klinkt altijd stukken beter dan het in werkelijkheid is volgens mij. Glitter and glamour aan de buitenkant en ook zo nu en dan een stiekem kiekje op Instagram over haar persoonlijke leven. Leuk!

Voor mij is Doutzen een toppertje. En mocht er iemand toch een Doutzen Kroes dieet op de kop tikken, please do tell me! Want dat boksen, hardlopen en touwtje springen iedere dag, dat gaat hem niet worden 😉 .

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

1 gedachte over “Het Doutzen Kroes dieet, waar vind ik dat?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven