Downton Abbey; eindelijk de film!

Wie de serie Downton Abbey kent zal een gat in de lucht springen met de film Downton Abbey die de aankomende week in première gaat.

De succesvolle serie Downton Abbey vertelt het verhaal van de aristocratische familie Crawley en hun bedienden tijdens de idyllische vooroorlogse periode voor de Eerste Wereldoorlog en verder naar de roaring twenties. Terwijl de wereld om hen heen onherroepelijk verandert, blijft het leven in de weelderige Abbey in het teken staan van romantiek, ambitie, passie en hartzeer; hun levens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. En nu is er dan eindelijk de film!

donwton Abbey film review

Downton Abbey film

Vanaf 12 september draait deze film in de bioscoop en kunnen we massaal genieten van de familie Crawley op het witte doek. Ik was uitgenodigd voor een hight tea met filmvoorstelling op 10 september, maar helaas kan ik daarbij niet aanwezig zijn. Dat betekent dus dat ik Downton Abbey op eigen gelegenheid ga kijken, want deze film overslaan doe ik zeker niet!

In Amerika was de voorverkoop van tickets een groot succes en ook in Nederland zijn er nu al zalen volgeboekt door liefhebbers van de familie Crawley en Donwton Abbey.

film downton abbey

Waar gaat de film Downton Abbey over?

Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen Downton Abbey een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen. Hieronder een voorproefje in de trailer!

Voor de die hard fans van deze film

De échte fans willen uiteraard niet alleen de serie gezien hebben, en nu de film van Downton Abbey, maar zij willen ook de volledige collectie in huis hebben. Dat snappen we best!

Hier kan je de volledige collectie vinden

Winactie voor liefhebbers van de film

Wij mogen 2×2 vrijkaartjes weggeven van deze fantastische film. Wil jij kans maken? Geef dan een reactie hier onder mijn blog en tag diegene die je mee wilt nemen naar de Downton Abbey film voor de zekerheid op Facebook. Wie weet ben jij een van de gelukkigen. De actie loopt tot 12 september 2019.

2 gedachten over “Downton Abbey; eindelijk de film!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven