RC Dozer Racer van Little Tikes review en winactie

Net voordat Sinterklaas in ons land arriveerde, ontvingen Finn en ik de RC Dozer Racer van Little Tikes thuis. Ik maakte de doos open en het speelgoedvoertuig werd met luid applaus en een ‘OH WOW’ ontvangen. Het ziet er dan ook erg leuk en aantrekkelijk uit! Misschien ook iets voor op het sinterklaas verlanglijstje van jouw kind?

Hieronder lees je mijn review over deze leuke speelgoedauto van Little Tikes, die je online bijvoorbeeld kan bestellen bij Bol.

rc dozer racer review

Review RC Dozer Racer van Little Tikes

‘Little Tikes produceert sinds 1970 innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De producten van Little Tikes zijn gericht op het hebben van plezier en fysieke en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind. Dit is wat Little Tikes groots maakt.’

En dat blijkt, ook met RC Dozer Racer! De auto oogt heel leuk. Zodra ik hem uit de doos haal is Finn gefascineerd. De kleuren, de grootte; alles is aantrekkelijk voor de gemiddelde peuter. Finn houdt de Dozer Racer vast en laat hem niet meer los 😉 .

rc dozer racer

Little Tikes RC Dozer Racer loopt op batterijen

Het aanzetten van de auto is kinderspel. Er zit een hele uitleg bij. Maar die heb je eigenlijk niet nodig. Wel een kleine tip van mij. Zowel in de auto als in de afstandsbediening moeten batterijen (in totaal 6x AA). Maar je moet het plaatje eerst openmaken met een schroevendraaier, voordat je de batterijen erin kunt doen.

Onze peuter heeft het geduld van een goudvis. Dus die dartelde constant achter m’n man aan (OH WOW, OH WOW) en was gefrustreerd dat het zo lang duurde voordat de RC Dozer Racer zover was. Ik adviseer je om de auto alvast gereed te maken voordat je je peuter erbij betrekt.

Zodra we de batterijen erin deden, kon de auto bewegen! Hij verplaatst zich gemakkelijk van links naar rechts. Maakt bochten en gaat rechtdoor. En (en dat is nog het mooiste); de Dozer Racer van Little Tikes kan van gedaante verwisselen! Hij kan namelijk van een raceauto in een sjofel veranderen. En weer andersom. Met maar 1 druk op de knop. Dubbel plezier!

Finn en de RC Dozer Racer

Een bewegende auto en sjofel

Finn vond het hierdoor wel heel erg spannend. Want de auto beweegt, hoewel hij er voor zijn gevoel geen grip op heeft. Hij verstopte zich eerst. Maar zijn fascinatie won het van zijn angst. Dus bij mama op schoot durft hij wel op de knopjes te drukken. En naarmate de tijd verstreek durft hij steeds meer zelf.

Als je klaar bent met spelen, zet je zowel de afstandsbediening als de auto uit. Dat scheelt weer batterijen.

Lees ook: Furreal Ricky, a friend for ever!

Is de RC Dozer Racer een aanrader?

Maar de belangrijkste vraag; is het een aanrader? AB-SO-LUUT! Finn is er nog net iets te jong voor. Hoe langer de auto in zijn nabijheid is, hoe leuker hij hem vindt.

Het is een mooie auto om te zien en daardoor uiteraard aantrekkelijk voor peuters. Het stimuleert zeker de nieuwsgierigheid. Maar ook juist de motoriek. De bijbehorende afstandsbediening bestaat namelijk uit meerdere knoppen. Het tegelijkertijd indrukken van meerdere knoppen leidt tot andere acties. En dat is een uitdaging voor de gemiddelde peuter.

Als ouder samen met je kind spelen met de RC Dozer Racer is ook tof. Dat zorgt voor onderling samenspel en interactie. Een relatief betaalbaar cadeau dat garant staat voor urenlang speelplezier.

Je koopt dit speelgoedvoertuig onder andere bij Bol.com. 

Winactie met de Little Tikes RC Dozer Racer

Wij mogen van Little Tikes een RC Dozer Racer weggeven, dus heb jij een peuter of kleuter in huis die hiervan uit zijn dak gaat? Doe dan gerust mee. Laat hieronder een reactie achter en like ons op Facebook of Instagram. De winactie loopt tot 3 december 2018.

45 gedachten over “RC Dozer Racer van Little Tikes review en winactie”

 1. Avatar foto
  Anne Dierselhuis

  Super gaaf. Zoonlief(2,5jr) is gek van alle voertuogen maar van de grote landbouwvoertuigen toch wel het meest.
  Sinds kort weet ik dus het verschil tussen een shovel en n bulldozer
  Een shovel heeft wielen en een bulldozer rijdt op rupsbande… geleerd van een 2 turven hoge 2,5jr ouxe peuter….
  Bedankt voor deze super gave kans/winactie

 2. Graag zou ik mijn kleindochter hier blij mee maken.
  Zij speelt, net als haar broertje, graag met auto’s.
  Voor haar doe ik graag mee voor dit raceautootje van Little Tikes.
  Ik heb alleen geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Ik hoop dat ik mee mag loten.

 3. Geweldig voor mijn zoon. Alles met wielen is in zijn ogen fantastisch. Ik doe graag mee om een glimlach op het gezicht van mijn zoon

 4. Avatar foto
  Chantal Obbink

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Hidde. Hij zal dit fantastisch vinden en helemaal uit zn plaat gaan als hij deze verassing voor zijn neus krijgt.

 5. Toet toet..broem broem.. aan deze winactie willen wij graag meedoen. Een auto met een afstandbediening erbij, dat maakt mijn jongens zeker heel blij.
  Samen maken ze dan een raceparcour en voelen zijn zich meer dan stoer!!

 6. Ik heb zeker een peuter die hier helemaal blij van zou worden! Mijn lieve Luuk is echt gek op dit soort dingen!
  Ik doe heeeeeel graag mee voor hem

 7. Avatar foto
  Elsbeth johanne

  Het dochtertje van mn beste vriendin zou hier helemaal gelukkig mee zijn.. ze is helemaal wild van vuilniswagens, treinen en auto’s. Wil ook alleen maar autofilmpjes kijken… Weet zeker dat ze hier dolgelukkig van wordt! 🙂

 8. Mijn Noor speelt heel graag met auto’s. Omdat ze dit eigenlijk niet zo snel krijgt, zal ze dit fantastisch vinden.

 9. Avatar foto
  Lisette Kleiweg

  Het ondernemende knulletje hier zou helemaal uit zijn plaat gaan, hij is gek op bouwvoertuigen liefst de echte….., deze shovel past toch beter in de woonkamer haha.
  Ik volg je al op Facebook en Instagram .

 10. Onze zoontjes hebben de reclame al regelmatig voorbij zien komen,
  En vragen zich telkens af of hij ook in ons huis zal komen.
  Little tikes speelgoed is erg sterk,
  En staat bij mams bekend als een erg goed merk!!

 11. Top! Lijkt me het perfecte cadeau voor mijn kleuter én peuter. Heerlijk racen met hun eigen auto, welk kindje wil dat nu niet ?

 12. Avatar foto
  Marjolijn herbrink

  Ooh ik denk dat niet alleen onze peuter hiervan gaat stuiteren maar ook onze kleuter en stiekem onze tiener ook nog wel denk ik.

 13. oohh die is superstoer! onze kleine man is gek op shovels en kranen (papa is kraanmachinist ?) en hij heeft net de bestuurbare auto van zijn broer ontdekt, maar ik denk dat deze net iets meer geschikt is voor zijn kleine vingertjes!

 14. Mijn meisje zou dit super vinden, heeft ze een eigen racer! Ze pakt nu telkens de bestuurbare auto van mijn zoon, die daar zachtst gezegd niet blij mee is. Straks is het andersom dan is grote broer jaloers 😉

 15. Jaaaaaaa … mijn mannetje Gijs, Teun en Mees zouden dit helemaal geweldig vinden. Ik hoop dat Ik ze blij mag verrassen!

 16. onze emily mag dan een meisje zijn, ze is gek op alles wat rijden kan! vooral hele grote voertuigen, kijkt programma’s met auto’s en is fan van auto actiefiguren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven