drie maal is scheepsrecht ?

Onze lieve meid is nu 18 maanden en heeft inmiddels 3x op het potje geplast. Het is een bijzonder tijdrovende klus, maar ze gaat er met veel plezier op zitten, en dat is voor nu het belangrijkste.

Potje plassen

Vanochtend zei ik tegen haar : ‘ik moet even naar de wc’ . Rent ze voor me uit, hard roepend ‘Cee’, ‘Cee’, ‘Cee’. Dat alleen is al leuk natuurlijk. Op de wc aangekomen roept ze gelijk ‘pottie’, ‘pottie’. Natuurlijk gaan de sokken uit, gaat de broek uit, gaat de luier uit en gaat ze pontificaal zitten. Voor mijn neus, lekker knabbelen aan het stuk ontbijtkoek waar ze al mee bezig was.

Gezellig hoor, samen op de wc, haha. Maar het werkt prima. Want na eventjes staat ze op en roept ‘die’, ‘die’ … en jawel hoor. Madam heeft voor de 3e keer in haar korte leventje op het potje geplast. En wat ben ik trots!

En voor het gemak vergeet ik dan lekker even dat ze ook al een keer de vloer en de bank ‘genat’ heeft…

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven