Drie tips voor een schilderij op canvas!

Een foto op canvas kennen we tegenwoordig allemaal wel. Het is een originele manier om iets met de foto’s van jouw mooie en leuke herinneringen te doen. Want laten we eerlijk zijn. Foto’s in fotolijstjes op de kast of in de vensterbank zijn zo ouderwets. Je kan een foto natuurlijk gewoon op canvas laten drukken, maar er zijn meer mogelijkheden.

Tip 1 – de close-up: Een foto van jouw kind in zijn wiegje, een boeket bloemen in een vaas of een vogel in de lucht kunnen erg mooi zijn. Maar door bijvoorbeeld in te zoomen op de vogel, de mooiste bloem of de ogen van je zoontje die recht in de camera kijken leg je de nadruk op het mooiste detail van de foto. Het detail komt tot leven als het ware. Als je die close-up vervolgens afdrukt op canvas komt deze beter tot zijn recht aan de muur.

Tip 2 – de collage: Een fotocollage is een veel gegeven cadeau. Foto’s van vrienden, je geliefde of je huisdier zijn een leuke herinnering. Vaak worden deze foto’s kriskras door en over elkaar geplakt en ingelijst. Dit kun je ook doen op canvas. Hier kun je natuurlijk Photoshop voor gebruiken, maar met deze website gaat het een stuk sneller. Met een paar muisklikken vormen jouw foto’s een mooie collage.

Tip 3 – de meerluik: Van de natuur kun je ontzettend mooie foto’s maken. Die  kun je natuurlijk op één canvas laten drukken, maar een meerluik is een originelere optie die zorgt voor een leuk effect. Een meerluik is het verspreiden van één foto over meerdere doeken. Dat kunnen twee, drie of vier doeken zijn. Een groot voordeel is ook dat de foto een stuk groter kan worden afgedrukt, waardoor je de details beter ziet.

Doe mee en win!

Van Linnenfotoschilderij.nl mogen wij een foto op een canvas van 60 x 90 cm weggeven!  Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande vraag:

Beschrijf de foto die jij op canvas zou willen laten drukken

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Linnenfotoschilderij met hierin je antwoord en je adres
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

Deze winactie duurt tot en met 25 mei 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven