Yeah! Mijn nieuwe motto ; drink rode wijn en heb veel seks!

Drink rode wijn! Ben jij geen sportliefhebber, of heb je gewoon weg geen tijd om 3 keer per week te sporten? Drink rode wijn en doe daar je voordeel mee!

Aan de universiteit van Alberta in Canada hebben ze een fantastisch onderzoek gedaan. Dit onderzoek laat maar weer eens zien hoe gezond een glas rode wijn kan zijn. Het onderzoek, geleid door Jason Dyck, heeft aangetoond dat een glas rode wijn hetzelfde resultaat geeft als een uur in de sportschool aan de gewichten hangen. Dat klinkt goed, toch?

drink rode wijn

Drink rode wijn, dat is gezond!

Haha, dit soort onderzoeken zijn goud waard. Drink rode wijn en kweek vanzelf spierballen 😛 . Me like.

In de rode druif die gebruikt wordt voor het maken van rode wijn zit een stofje dat Resveratrol heet. Deze antioxidant zou de spier- en hart-functies op dezelfde manier stimuleren als wanneer je jezelf een uur lang in de sportschool uitslooft met gewichten.

Zou dit dan ook betekenen dat 2 glazen rode wijn gelijk staat aan 2 uur sporten? Vast niet! Maar prettig is het wel om te lezen dat het drinken van rode wijn niet per definitie slecht is voor je. Eerder werd ook al bekend gemaakt dat hetzelfde antioxidant ook het geheugen zou stimuleren en de kans op kanker verkleint. Jason Dyck heeft het er in zijn onderzoek zelfs over dat Resveratrol in pil-vorm wellicht verbeterde trainingsprestaties zou kunnen opleveren in de sportzaal. Klinkt als een sportief feestje! Sporten met een Resveratrol pilletje en vervolgens aan de bar afsluiten met een lekker glas rode wijn 😉 .

Als ik al die onderzoeken mag geloven kan ik trouwens nog veel beter gewoon een lekker rood wijntje drinken thuis op de bank. Gezellig met manlief. En dan na het borrelen in bed de gezelligheid samen voortzetten, want je weet het… seks is vleselijk gezond … uhhhh … vreselijk gezond bedoel ik. Dus mijn motto is tegenwoordig: drink rode wijn en heb veel seks… want seks is gezond en gezonder gaat het leven niet worden 😀

2 gedachten over “Yeah! Mijn nieuwe motto ; drink rode wijn en heb veel seks!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven