Drinken uit de zon en snijden met een boom

Welk kind wil dat nou niet; drinken uit een zonnige beker, een huis als je bord en bomen als bestek. Dat zijn slechts enkele vormen in de Landscape Dinnerset die je bij Cadeau.nl kunt kopen. Je kunt bij dit setje er niet alleen uit eten en drinken, je kunt er ook nog eens prima mee spelen. De grote en kleurrijke vormen passen precies in de houder, waardoor het een soort van puzzel wordt.

Als moeder vind ik dat je niet mag spelen met je eten en ook dat er onder het eten niet gespeeld mag worden. Ik wil het eetmoment bij ons aan tafel graag gezellig houden en ik wil nog liever dat er gewoon gegeten wordt. Met deze set was ik daarom wel heel benieuwd hoe het zou gaan. Het ging meer dan goed, er werd echt met aandacht gegeten. De mes en vork werden na gebruik weer netjes op hun plek gelegd, even met extra aandacht want het moet natuurlijk wel passen. Het drinken was voor de kleine meid ook een stuk leuker, want wanneer drink je nou uit de zon? Ik kan me ook zo voorstellen dat we wanneer je een ouder kindje hebt, je een deur in het huisje kan maken van boontjes en een raampje van vlees. De mogelijkheden zijn eindeloos. Extra handig aan deze set van melamine, is dat het makkelijk in de vaatwasser kan.

Over Cadeau.nl

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, dan ben je bij Cadeau.nl aan het goede adres. Ze verkopen originele cadeaus met een verhaal voor alle gelegenheden. Ieder cadeau dat je daar besteld is ook nog eens fijn ingepakt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven