Duifhuizen tassen & koffers; ik koos de Armani Jeans handtas

Tja, en daar sta je dan… met een prachtige tas in je handen! Een Armani Jeans handtas zelfs, van Van Duifhuizen tassen & koffers. Ik ben normaal gesproken niet zo’n tassendraagster. Ik prop eerder alles wat ik meeneem in mijn zakken, niet echt vrouwelijk, wel? Tijd voor verandering dus. En als ik iets doe, dan doe ik het gelijk goed 😉 .

Ik geef toe… ik was dus een slechte tassendraagster. Waarom? Waarschijnlijk omdat ik niet ‘in love’ ben met de tassen die ik heb (had) en deze dan ook niet voor het graaien liggen als ik de deur uitga. En in de winter is dat helemaal niet zo’n probleem, want met enorme zakken in mijn winterjas kan ik best wel een telefoon, pasjes en mijn sleutels kwijt. En veel meer neem ik niet mee als ik de deur uitga. Tenminste… voorheen niet, sinds een aantal weken wel 😉 .

Duifhuizen tassen & koffers

Ik ben namelijk wél ‘in love’ met de tas die ik van Duifhuizen tassen & koffers heb. Wat mij betreft is de Armani Jeans handtas by far de meeste classy tas die ik ooit gezien heb. Misschien vind jij wel dat ik overdrijf, dat zou zomaar kunnen, maar voor mij voelt hij wel zo. Het zal wel een combinatie zijn van de prijs, het uiterlijk en alle complimenten die ik krijg als ik de tas gebruik! Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat dit een hele mooie tas is.

Waarom de Armani Jeans van Duifhuizen tassen & koffers ?

Ten eerste dus omdat ik totaal verliefd was op het uiterlijk van deze handtas. Een tikkeltje retro voor mijn gevoel, maar wel op een elegante manier. En aangezien ik tegenwoordig steeds vaker events afstruin omringt door mooie, jonge, beauty- en fashionbloggers vond ik het tijd worden om mezelf eens in de fictieve strijd te werpen. Met deze blikvanger gaat dat als de beste 😉 .

Een tas vol

Zoals ik aangaf heb ik helemaal geen grote tas nodig. Ik hoef geen luiers, flesjes of andere kinderzaken meer mee te nemen. Ik ben namelijk al even uit de baby’s.  En voorheen deed ik het ook alleen met mijn telefoon, pasjes en sleutels. Maar blijkbaar ben ik mijn oude gewoonte nog niet verleerd. Zodra ik een tas meeneem dan lijkt het erop dat ik iedere cm³ van die tas moet benutten, herken je dat? In dat kader is dit in ieder geval een hele handige tas, want er kan nogal wat in.

Wat zit er allemaal in mijn tas?

Gevoelsmatig zegt mijn hoofd… je hebt ruimte genoeg, dus neem mee die … lippenstift, agenda, dat papiertje, die pen, en die ontbijtreep. Oja, en natuurlijk nog die extra pen, telefoon, sleutels, pasjes, portemonnee met losgeld om te parkeren en dat notitieblok. Of misschien nog een extra notitieblokje, lenzenvloeistof, zonnebril, elastiekjes (waarvoor in hemelsnaam?), snoepjes, snoeppapiertjes, papieren zakdoekjes, rabo scanner en fles met water. Ben ik nog iets vergeten?

duifhuizen tassen & koffers

Het grootste voordeel van deze tas

Het praktische deel van mijn brein is hier niet tegenop gewassen, dus ja… dat alles vind ik in mijn tas. Het grote voordeel van deze tas van Duifhuizen tassen & koffers is dat hij uit zichzelf ‘staat’ en mooi in vorm blijft, waardoor alles redelijk goed vindbaar blijft. Ook al zit de tas vol. Daarnaast heeft hij aan de binnenzijde een vakje met rits, handig voor telefoon en pasjes. En nog 2 andere vakjes zonder rits waar ik bijvoorbeeld mijn lippenstift in doe zodat ik die ook snel te pakken heb. De rest ligt dus allemaal ‘ongecontroleerd’ in de tas en is toch snel vindbaar door het feit dat de tas zijn model behoudt. Een van mijn andere tassen zakt bijvoorbeeld als een plumpudding in elkaar als ik hem neerzet en dan is het ineens lastig zoeken in de inhoud.

Ik ben bekeerd door Duifhuizen tassen & koffers 😉

Inmiddels heb ik dus een ommezwaai gemaakt in mijn ’tasgebruik’ en wordt de Armani Jeans tas intensief gebruikt. Wel handig trouwens dat er ook een schouderhengsel aan zit voor als je lang onderweg bent, zo ben je minder ‘onthand’. De tas mag mee boodschappen doen, mee naar events, mee shoppen én uiteraard mee als wij als gezin op stap gaan. Dan prop ik er nog gauw wat Snelle Jelles bij en of we go!

In de afgelopen weken hebben mijn tas en ik dan ook al heel wat onafscheidelijk gedrag vertoont en heb ik besloten dat ik mijn geen-tas-gebruik-periode definitief heb afgesloten. Wat een bofkont ben ik toch! Sinds kort heb ik er trouwens ook de perfecte la Strada schoenen bij, in dezelfde bruine tint met prachtige hak. Zo ben ik nét een echte fashionista!

En jij? Heb jij een rits aan tassen die je gebruikt, één hele speciale of gebruik je helemaal geen tas?

 

duifhuizen tassen en koffers

 

1 gedachte over “Duifhuizen tassen & koffers; ik koos de Armani Jeans handtas”

  1. Oh wat een plaatje zeg! Ik draag echt altijd tassen. Ga echt de deur niet uit zonder een tas. Inmiddels heb ik er al zoveel haha. En toch blijf ik ze kopen. Ik zou nog graag 1 van Liebeskind willen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven