Review van Noud en poolgebied Duplo online!

Hoe leuk is Duplo! Als jong meisje speelde ik al graag met deze grotere legostenen. Het speelgoed waar ik toen al veel plezier mee had is nu nog steeds een hit. Zo mocht Noud het poolgebied van Duplo ’testen’ zie ik ook bij hem het plezier weer volop terug. Een verandering ten opzichte van vroeger… tegenwoordig shop je heel gemakkelijk Duplo online.

Duplo is in 1969 voor het eerst op de markt gebracht en volgens mij een van de weinige dingen (samen met Lego) die eeuwig leuk blijven. Variërend van meisjes Duplo met de roze en paarse blokjes en de poppetjes met jurkjes aan, tot de (piraten)schepen, treinen, vliegtuigen en helikopters.

Waarom Duplo ?

Duplo groeit met je mee. De grote blokken veranderen in kleinere lego blokjes en je kind kan verder bouwen aan zijn fantasiewereld. Duplo stimuleert daarbij voornamelijk de creativiteit en motorische ontwikkeling, wat willen we nog meer! En laten we eerlijk zijn, de kwaliteit ervan is super! Want wie heeft er nou geen oude doos met duplo van vroeger bewaard?

Wanneer ik bij mijn ouders, maar ook schoonouders, kom met de kinderen, toveren ze de duplo-bak van zolder. Daarmee hebben Joost en ik vroeger ook veelvuldig gespeeld. Je ziet er niets aan! Het verschil met de stenen van nu is de kleur, daar hebben ze wat aan geknutseld, en die lijkt wat meer van nu. Oogt frisser.duplo online

Aan Noud de eer om de nieuwe set van het Poolgebied te testen. Daar weet hij wel raad mee! Ook dit pakket is weer waanzinnig.  Er is gedacht aan een hondenslee, een kajak en een iglo. Je kind kan leren over de mensen en de dieren die er wonen en er zit ook een vader, een kind, een ijsbeer en een walvis bij. Helemaal compleet dus! In het filmpje zie je exact wat er in dit pakket zit en wat je ermee kan doen.

Noud is dol op vissen, niet dat hij ze zo vaak heeft gezien, maar van het liedje; visje visje in het water.  Ik hoor de hele dag niks anders en moet verplicht meezingen 😉 . Uitbundig begint hij dan ook meteen met de walvis te spelen wiens bek open kan. Daar duwt hij de sledehond in. HAP HAP HAP. En vervolgens begint de walvis aan mij.

Wat ik zo fijn vind aan Duplo is dat het leuk is voor zowel jongens als meisjes. Kindjes op bezoek en duplo in huis? Succes verzekerd! Zeker door de variatie mannelijke en vrouwelijke poppetjes, kinderwagens, prinsessen, ijscokarren en kastelen met piraten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En hebben ze het nniet? Dan zoek over een paar maanden nog maar eens!

Leuk voor jong en oud dus en dat blijkt wel want ook papa schuift nog graag op zijn buik bij Noud. Samen spelen en de walvis met een toren op zijn rug. Stiekem wordt er hier ook nog alleen mee gespeeld… als de jongens op bed liggen. Dan ligt er de volgende ochtend een dierentuin met aangrenzende tunnel voor ze klaar. Welkom in onze fantasiewereld!

duplo online poolgebied

Duplo online vinden?

Ook op zoek naar dit onverwoestbare speelgoed? Je kan Duplo online vinden of in de speelgoedwinkel. Wil je veel keus hebben bij het zoeken naar iets nieuws? Check dan even bij bol.com. Daar vind je het poolgebied, maar ook heel veel andere spullen van Duplo.

 

 

duplo online

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven