Duurzaam buitenspeelgoed van gerecyclede melkflessen? Top idee!

greenjump buitenspeelgoedLekker buiten spelen in de speeltuin, zwembadje in de tuin of op vakantie? Daarvoor hebben jullie vast genoeg speelgoed in huis. Jammer, dat het vaak maar zo kort meegaat met die blagen 😉 . En dan moet er weer wat nieuws komen… Hoeveel plastic zouden ons kids eigenlijk wel niet kosten? Die van mij zijn in ieder geval grootverbruikers… Daarom word ik zo blij van het duurzaam buitenspeelgoed dat je bij webshop Green Jump vindt.

Heerlijk buitenspelen: dat kan met het duurzaam buitenspeelgoed van Green Toys. Het speelgoed van Green Toys is naast mooi en leuk om mee te spelen ook heel bijzonder, het is namelijk gemaakt van gerecyclede melkflessen!

Lees ook: Milieubewust leven en groen opvoeden met deze 8 tips

Duurzaam buitenspeelgoed: goed voor de kids én de aarde

Emmertje met schepje, harkje en een vorm, wie heeft er geen uren speelplezier aan beleefd op het strand of in de zandbak? Leuk om mee te nemen naar het strand om prachtige zandkastelen mee te bouwen. En hoe mooi is dat als dat ook nog  kan met gerecycled materiaal zoals bij dit zandbak speelgoed het geval is. Mooi duurzaam en met aandacht voor het milieu. Dat speelt fijn en is óók leuk om cadeau te geven.

greenjump tractorMet de tractor met aanhangwagen vervoert je kleine boer of boerin spullen van het land naar de stal. Met zijn grote banden om goed te kunnen rijden en afneembare aanhangwagen waan je je al snel op het boerenland. De tractor is helemaal gemaakt van gerecycled materiaal, hij bevat geen metaal dus als de tractor in het water beland is dat geen enkel probleem, roesten kan hij niet. Ook handig dat hij dus gewoon buiten kan blijven staan en niet iedere avond in de schuur gestald hoeft te worden.

Afval wordt speelgoed

We vinden het mooi om te lezen dat er bedrijven zijn zoals Green Toys die van afval prachtige dingen maken van goede duurzame kwaliteit. Het duurzaam buitenspeelgoed van gerecycled materiaal is stevig, veilig en een schone plastic soort (bpa en weekmaker vrij). Ook de verpakking is zo groen mogelijk. Die wordt namelijk gemaakt van golfkarton wat 100% recyclebaar is.

greenjump watervliegtuigOnze grote liefde is het watervliegtuig van gerecycled materiaal. Leuk om mee te spelen in het zwembadje in de tuin, op vakantie of gewoon in bad. Een watervliegtuig wat landt in het zwembad, ik hoor mijn zoontje al vliegtuig geluiden maken, dit wordt bij ons een hit deze zomer!

We raken niet uitgekeken op de site van www.greenjump.nl Er is namelijk ook nog een onderzeeboot, kiepauto, stapeltoren, serviesje, brandweer auto en een raket met bemanning te vinden van Green Toys. Zeker even een kijkje nemen dus bij het buitenspeelgoed van Green Jump, de webwinkel met wel 2000 groene producten voor baby, kind en jou.

Lees ook: De eco-broodtrommel voor milieubewuste ouders (en kindjes)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven