Urenlang speelplezier met duurzame bouwstenen!

Green Jump blijft mooie eco, bio en fair trade producten inkopen. Nieuw zijn deze mooie sets met ecologische bouwstenen in verschillende vormen, een feest om mee te spelen. De verbeelding en creativiteit van je kind wordt ontdekt en gestimuleerd. Bouw samen een echt kasteel, maak dinosaurussen of een supersnelle dominobaan!

Extra bijzonder aan de bouwstenen is dat ze bestaan uit 100% natuurlijke materialen zoals kalk, kwartszand, lijnzaadolie en kleurpigmenten. De bouwstenen van Anker worden al meer dan 130 jaar met de hand gemaakt in Duitsland met liefde voor detail om de mooiste stenen van de hoogste kwaliteit te maken.

Anker heeft met zijn bouwstenen in loop der jaren meerdere prijzen gewonnen. Leuk, mooi en duurzaam speelgoed voor kinderen die houden van bouwen en ontdekken!

Met de dinosaurus bouwstenen met groene en gele stenen kun je maar liefst 4 verschillende dino´s bouwen! Natuurlijk kun je ook naar eigen inzicht bouwen en je fantasie de vrije loop laten. De dominostenen van natuurlijke materialen in prachtige regenboog kleuren is ook een aanrader! De stenen zijn in verschillende maten om de meest prachtige dominobaan te bouwen. Met de extra elementen kun je nog een brug of verhoging maken, gegarandeerd voor uren speel plezier. Green Jump blijft ons verrassen met bijna wekelijks nieuwe producten, allemaal gemaakt door fabrikanten die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als eco, bio en fair trade produceren. Daar worden we bij MamsatWork extra blij van!

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven