Duurzame broodtrommel: dat smeert toch nét wat lekkerder (en milieubewust)

Er zijn tal van momenten dat je je kind (en jezelf!) graag wat gezonds te eten mee wil geven. Naar school, sport, of een gezellig dagje uit. Maar je wilt ook graag dat het smakelijk en vers blijft! Met de broodtrommels van Green Jump lukt dat prima. Enne, je scoort nog meteen een duurzame broodtrommel ook 🙂 . Ben jij een beetje bezig met het milieu? En hoe zit dat bij je kids?

Duurzame broodtrommel; hét alternatief voor plastic verpakkingen

De broodtrommels zijn er in veel verschillende formaten, in verschillende leuke kleurtjes of er in stoer rvs. Broodtrommels zijn hét alternatief voor plastic bakjes. Je brood, fruit, of ander tussendoortje blijft heerlijk vers en fris, waardoor je kind het met smaak zal opeten. Bovendien bevatten de rvs broodtrommels geen plastic, BPA, weekmakers en lood. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zeer goed bestand tegen roest. Hierdoor gaan ze lang mee en hoef je niet elk schooljaar een nieuwe broodtrommel aan te schaffen. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

Elke dag hetzelfde mee naar school vinden kinderen (net als wijzelf) vaak een beetje saai. Stop in die duurzame broodtrommel naast de standaard boterham eens een keer met wat extra fruit, groente en/of nootjes en rozijntjes. De boterham in een leuk figuur snijden is ook erg leuk en zorgt ook bij grote kinderen voor een lach bij het openen van hun broodtrommel. Op Twitter en op Pinterest zie je steeds vaker leuk en gezond gevulde broodtrommels voorbij komen, leuk om te zien wat andere ouders meegeven aan hun kroost. Op de site van het broodtrommel merk Lunchbots staat een uitgebreide fotogalerij met creatieve lunch ideeën. Leuk om eens te kijken en wat nieuwe ideeën op te doen. Een gevarieerde lunch hoeft helemaal niet zo lastig te zijn of veel tijd te kosten en is kun je vaak ook een avond van tevoren al klaar maken.

Groen shoppen én smeren

Op de website van Green Jump vind je naast de broodtrommels ook herbruikbare boterhamzakjes en lekdichte schoolbekers, de rvs Klean Kanteen waar we al eerder over schreven. De broodtrommels zijn trouwens niet alleen fijn voor kinderen maar ook fijn voor mama’s om boterhammen of een salade in mee te nemen voor onderweg of op het werk. Is het eigenlijk al lunchtijd?

Lees ook: Een Bento box als lunch? Niet doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven