Duurzame en eerlijke Sinterklaas cadeautjes

December komt eraan, een echte cadeau maand met Sinterklaas en kerst voor de deur. De tijd om de mensen om je heen die je dierbaar zijn een cadeautje te geven. Dat is nog leuker als het spulletjes zijn met respect voor mens, dier en milieu. Bij Green Jump zit je goed als het gaat om duurzame Sinterklaas cadeautjes: voor iedereen is er wel iets te vinden, voor baby’s, kinderen maar ook voor vader, moeder en opa of oma.

Heel bijzonder is het speelgoed van Green Toys, ze maken het mooiste speelgoed van gebruikte melkflessen. De brandweerauto van gerecycled materiaal is mijn favoriet in een mooie rode kleur en ladder die ophoog en omlaag kan. Ook het theeservies is prachtig. Je kunt ook echt uit het kopje drinken of van de bordjes eten want het materiaal is voedselveilig en bevat geen nare stoffen als bpa of weekmakers. Hetzelfde geldt voor het badspeelgoed, een onderzeeër of een watervliegtuig in je bad dat maakt badderen nog leuker.

Kijk ook eens naar de natuurlijke knutsel materialen, leuk voor jong en oud of naar de duurzame rvs waterflessen en drinkbekers voor thuis en onderweg.

 

 

Deze duurzame cadeaus horen natuurlijk in een mooie jutezak, de eerlijke zak van Sinterklaas! De volledige opbrengst van de mooie jute Sinterklaas zak gaat naar kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Mooi hoe juist in December een kleinschalig initiatief heel veel goeds kan doen.

Wij van Mams at Work hebben een leuke facebookactie samen met Green Jump en jij kan zo´n mooie brandweerauto of het theeserviesje van Green Toys winnen! Wat moet je doen om kans te maken?

Deze winactie duurt tot 30 november 2012

4 gedachten over “Duurzame en eerlijke Sinterklaas cadeautjes”

  1. Wat een leuke actie! Via greenjump hier gekomen, blij met deze ontdekking. Uiteraard fb pagina geliked. Moeilijke keuze hoor met twee jongens en een meid in huis. En een papa die brandweerman is…mocht ik winnen dan de brandweerwagen. Dochterlief is over een week jarig, dus die krijgt vast genoeg 😉

  2. Avatar foto
    Dorien van der Poel

    Wat een leuke actie van MamsatWork.nl en Green Jump! Hier maak ik zoonlief vast ontzettend blij met die mooie brandweerauto! Nog niet in zijn collectie ;-)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven