E-book Babykamer inrichten

Voor mij persoonlijk is het al weer even geleden, maar ik kan je wel vertellen dat ik zo’n e-book goed had kunnen gebruiken. Zeker toen onze oudste geboren werd. We wisten niet of het een jongen of meisje zou worden, waardoor we een neutrale babykamer wilden inrichten. Maar dan komt het moeilijkste… er is zoveel neutraals… ik zag door de bomen het bos niet meer. Een babykamer inrichten zou een van de leukste dingen tijdens de zwangerschap moeten zijn, maar voor mij werd het (mede door de vroeggeboorte van onze oudste) niet echt een feestje.

Een babykamer inrichten voor het kleine wonder dat je staat te verwachten. Op je gemak een plekje creëren waar je kindje welkom is. Het e-book ‘babykamer inrichten’ van Danielle geeft je de kans om dit op een ontspannen manier aan te pakken. Zij geven je tips en thema’s voor het inrichten van de babykamer. Want op de babymarkt is enorm veel verkrijgbaar. En hoe maak je daar nu een keuze in? Welk thema ga je gebruiken? En zeker als je voor het eerst zwanger bent kom je in een totaal nieuwe wereld waar je langzaam als ouders je weg in vindt. Met haar e-book ‘babykamer inrichten’ wil ze je voor de babykamer alvast een stukje op weg helpen in deze wereld. En daar houden wij werkende mama’s wel van, toch?

Thema’s babykamer

In het e-book laten ze je verschillende thema’s zien. Voor zowel de neutrale als de jongens en meisjesbabykamer hebben ze 10 thema’s voor je uitgewerkt. Ze leggen uit wat je als basis kan gebruiken en hoe je dit verder uitwerkt. Om het nog makkelijker te maken hebben ze al vast een aantal producten voor je opgezocht welke bij het thema passen. De verkoopadressen van deze producten hebben ze ook voor je bijgevoegd. Zo hoef je niet zelf het internet te gaan afstruinen maar kan je gelijk aan de kamer beginnen!

Naast de thema’s voor de neutrale, jongens – en meisjesbabykamer hebben ze nog een aantal bonussen toegevoegd:

  • themapagina van een aantal leuke webwinkels
  • een lijst vol met thema’s voor het inrichten van de babykamer

Het e-book ‘babykamer inrichten’ kost € 12,95 en bestel je hier: Ebook babykamer inrichten kopen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven