Easybreath snorkelmasker: zo verken je je héle vakantiebestemming

Wil jij op vakantie niets liever dan ‘de boel verkennen’? Je onderdompelen in een nieuwe wereld? En zijn je kids daar ook dol op? Dan kan je een auto huren, een kamelentocht maken of de boot pakken. Maar er is nóg een manier om jullie vakantiespot te verkennen. En wel: onder water! Hebben jullie al eens gesnorkeld? Dat klinkt misschien een beetje spannend, zeker met de kids. Maar met het Easybreath snorkelmasker van Decathlon wordt het in één klap een stuk makkelijker. En dus nog leuker ook. Zeker als je daarbij ook nog een zeemeerminnenstaart aantrekt 😉 .

Je vindt de snorkelmaskers Easybreath bij de Decathlon

Easybreath snorkelmasker

Wat voor strandtype ben jij?

Als je tijdens je zonvakantie eens goed rondkijkt kan je 2 types onderscheiden. Namelijk de actieve, en de passieve badgast. De passieve ligt het liefst de hele dag horizontaal. Eventueel met een boekje in de hand en af en toe het water in om af te koelen, maar dan houdt het wel op. En dan heb je nog de actieve strandbezoeker. Die al dat liggen écht niet een hele vakantie volhoudt.

Vind jij het ook lekker om een beetje actief bezig te zijn op vakantie? En vooral ook om je vakantiespot in álle opzichten te ontdekken? Dan is snorkelen een leuke activiteit om te doen, zeker met het Easybreath snorkelmasker.

Snorkelen met Easybreath snorkelmasker : er gaat een wereld voor je open

Hoe druk het ook is op de boulevard, en hoe het strand ook lijkt op een soort mierennest… Onder water is het altijd rustgevend. En toch is er genoeg leven te vinden. Heb jij wel eens gesnorkeld? Dat is natuurlijk het allermooiste op tropische bestemmingen. Maar ook in de Middellandse zee, of in dat meer bij de Franse camping, is het hartstikke leuk om de onderwaterwereld te ontdekken. Een
Easybreath snorkelmasker helpt je daarbij en maakt het een stuk makkelijker om onder water te blijven. Heel wat anders dan die ouderwetse snorkelmaskers van vroeger.

Vroeger kreeg je nog wel eens een hap zout óf redelijk troebel water naar binnen. Gatver! Maar Decathlon heeft een snorkelmasker op de markt gebracht waarmee het een stuk makkelijker wordt om de onderwaterwereld te gaan ontdekken. De Easybreath. En als je recentelijk richting de zon bent geweest is de kans behoorlijk groot dat je er al eentje voorbij hebt zien komen. Ze zijn namelijk reuze populair, en dat is niet voor niks. Hieronder lees je meer over het snorkelmasker, dat voor volwassenen en kinderen verkrijgbaar is.

Snorkelen met het Easybreath snorkelmasker

Snorkelen met de Easybreath is wel even iets anders dan ‘gewoon’ snorkelen. De snorkel zit namelijk bovenop je hoofd. Daardoor steekt ‘ie verder boven water uit dan een reguliere snorkel, waarbij de bevestiging op je mond zit. Bovendien is het een heel snorkelmasker. Je hele gezicht is bedekt. Daardoor krijg je geen happen water meer binnen. Je hebt paranormaal zicht, dus je ziet echt álles om je heen. Eén nadeel: je kan met de Easybreath niet dieper dan 1 meter onder water. De druk op het masker wordt dan te groot. Maar op de juiste snorkelplekjes hoef je gelukkig ook echt niet dieper te gaan.

Dan erbij… ik weet niet of dat jij die techniek met die ouderwetse snorkelmaskers ooit onder de knie hebt gekregen? Daar kan je in principe mee ‘duiken’ zonder water binnen te krijgen. Nou, dat is mijn nooit gelukt!

De Easybreath is dan ook ideaal voor beginnende snorkelaars. Het snorkelmasker is in verschillende maten verkrijgbaar. Voor kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en vrouwen is er maat S tot M. Voor mannen worden de maten M en L aangeraden. En voor de kleine waterratten is er nu ook de Easybreath junior.

Snorkelen met de Easybreath voor kids

Ook kinderen kunnen snorkelen met de Easybreath: voor hen is er een junior snorkelmasker verkrijgbaar. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Houd je kinderen altijd in het oog tijdens het snorkelen, en geniet samen van heerlijke onder-water-avonturen! Oja, en vergeet ook niet te smeren met natuurlijke zonnebrand. Ook al ben je met dit Easybreath snorkelmasker misschien veel onder water te vinden. Zodra je omhoog komt dan pakt de zon je hard aan!

2 gedachten over “Easybreath snorkelmasker: zo verken je je héle vakantiebestemming”

  1. Leuk, ik wil dat nog steeds eens proberen. De eerste jaren in mijn eentje op vakantie met 2 kinderen kon het nog niet omdat ze nog geen zwemdiploma hadden (terwijl ik echt op prachtige snorkelplekken met ze was, zoals de Rode Zee), maar nu zou ik het wel aandurven. Misschien moet ik er dit jaar eens eentje mee gaan nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven