Eco broodtrommels van roestvrijstaal, stevig, duurzaam en BPA-vrij

Zomervakantie! Eindelijk kunnen de kinderen bijkomen van hard werken op school. Geen wekkers en geen gestress met op tijd komen. Heerlijk even meer tijd voor elkaar. De schooltas en gymkleding kan bij de was. Jak! Die tas had ik niet een week moeten laten liggen toen je na de laatste schooldag gelijk in de relaxstand stond. Een plastic trommeltje met korstjes brood en een halve perzik…. Dat ruikt niet fris. Nu je toch op zoek gaat naar een grotere maat gymschoenen toch eens kijken of er niet een duurzamer alternatief is voor die plastic trommel die zo blijft ruiken….

Zo kwam ik bij de rvs broodtrommels van Green Jump terecht. Wauw wat een keus! Grote en kleine bakjes, met of zonder vakken. Deze rvs trommels zijn ideaal voor het meegeven van fruit of een koekje voor de ochtend pauze en de broodtrommels met vakken die ideaal zijn voor een boterham met wat groente en of fruit ernaast. Ze zijn super sterk en een heel groot voordeel het materiaal rvs is BPA-vrij en neemt geen nare smaakjes of geurtjes op.

rvs broodtrommels

De Green Jump Pinterest pagina staat bomvol inspiratie om de trommeltjes te vullen. En ik hoef natuurlijk niet te wachten tot de scholen weer beginnen, ze zijn ook ideaal voor een zomerse picknick of een dagje uit. Die smile op die smoeltjes als ze de broodtrommel open maken…  love it! Kijk ook eens bij de rvs en glazen schoolbekers, ideaal voor thuis, onderweg en na de vakantie voor op school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here