Eco speelgoed van gerecycled materiaal, leuk en duurzaam!

Elke keer als ik op de site van Green Jump kom, word ik zo blij. Zij laten zien dat duurzaam ook hartstikke leuk kan zijn! Neem nou het speelgoed van Green Toys, dit speelgoed is gemaakt van gerecyclede melkflessen, wat een super idee! Net nieuw is de speelgoedtrein met 2 wagons. In de trein zitten 2 beren en van de wagon kan het dak eraf. Eco speelgoed voor uren speelplezier en doordat er geen metaal in is verwerkt is kan er ook prima buiten of in bad mee gespeeld worden. Speelgoed voor elk seizoen dus!

Veilig eco speelgoed

Voor baby´s zijn er prachtige stapeltorens en stapelbekers een leuk cadeautje, stapelen en kijken welke vorm waarin past. Deze vrolijk gekleurde duurzame variant van het bekende baby en peuterspeelgoed is leuk om mee te spelen en tegelijk ook goed voor de hand-oog coördinatie en kleurherkenning. Het gerecyclede babyspeelgoed is ook in bad of onder de douche erg leuk om mee te spelen.

eco speelgoed trein   eco speelgoed

 

Vrrrroem

eco speelgoed brandweerwagenRijden maar met die kiepwagen, brandweerwegen of tractor met aanhanger. De kamer door en nog een rondje, je kind raakt niet uitgespeeld. Erg bijzonder om te bedenken dat al het Green Toys speelgoed van oude melkflessen is gemaakt, er komt geen schroefje aan te pas, heeft geen scherpe hoeken en is gemaakt van 100% veilig materiaal. En als de zomer weer komt kan dit speelgoed zo mee naar de zandbak of het strand.

Op de thee met eco speelgoed

Geeft jouw kindje graag een theekransje? Dan is het eco theeserviesje van Green Toys een aanrader. Het theeservies gemaakt van melkflessen is ook echt te gebruiken doordat het gemaakt is van voedselveilig materiaal. Dan pas wordt een theekransje geven ècht leuk. Als je ook echt wat kunt drinken uit het kopje en wat kunt eten van het bordje.

Avonturen met badspeelgoed

Voor al het speelgoed van Green Toys geldt dat het mee kan in bad maar de onderzeeër en het watervliegtuig voelen zich het meeste thuis bij je kind in bad of onder de douche. Mijn zoon kan zich uren vermaken met dit badspeelgoed. Leuk om te zien wat voor avonturen er bedacht en beleefd worden. Soms een beetje een woeste landing in het sop, een spetter hier en daar maar die ruim ik met een glimlach en met liefde op.

eco speelgoedeco speelgoed watervliegtuig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven