Ecobeauty Tip voor Moederdag

Heb je een gevoelige, allergische huid? Pai Skincare maakt voor jouw huid de meest verfijnde biologische producten vol pure, zorgvuldig geselecteerde plantenextracten die je huid alles geven wat het nodig heeft, zonder te irriteren. Alle producten uit de lijn dragen het biologische certificaat ‘organic’ van de UK Soil Association en zijn gegarandeerd vrij van parabenen, sulfaten, propylene glycol, alcohol en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Heb je echt alles al geprobeerd voor je gevoelige huid? Probeer dan Pai. Je zult versteld staan van de mildheid en de resultaten. Be a natural beauty, with Pai.

Pai Skincare is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid en werd in 2007 ontwikkeld door Sarah Brown (UK). Na lang zelf geworsteld te hebben met haar ultragevoelige huid besloot ze zelf de producten te ontwikkelen. Sarah’s doel was om de puurste huidverzorgingsproducten op plantaardige basis te maken voor de allergevoeligste huidtypen.

Uit Sarah’s onderzoek blijkt dat de gevoelige huid pure, milde ingrediënten nodig heeft om optimaal te kunnen stralen. Pai Skincare belooft je deze ingrediënten met biologisch gecertificeerde producten. En met succes. Pai is al ontdekt door diverse internationale makeup artists en celebs zoals Oscarwinnares Natalie Portman.

Ontdek nu ook zelf de awardwinnende huidverzorging van Pai Skincare met de Organic Skincare Sample Set. Dit proefsetje bevat 6 biologische producten in een ecochic wit doosje met zilveren opdruk. De set bevat:

  • 1 x 5ml Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser
  • 1 x 5ml Skin Brightening Exfoliator
  • 1 x 5ml Dag/Nachtcrème voor de normale huid
  • 1 x 5ml Dag/Nachtcrème voor de gecombineerde huid
  • 1 x 5ml Dag/Nachtcrème voor de (zeer) droge en/of rijpere huid
  • 1 x 5ml Dag/Nachtcrème voor de gevoelige huid en/of roodheid

De set is perfect als je niet precies weet welk huidtype je hebt. Maar ook als je dit wel weet is deze set een traktatie. Geef de overige crèmes kado aan een zus, collega of vriendin en laat ook haar kennismaken met dit bijzondere biologische huidverzorgingsmerk.
Pai’s Organic Skincare Sample Set kost slechts €6,25.

Met de code MAMS1205 betaal je tot en met woensdag 8 mei bij Shizo voor dit setje geen verzendkosten. Is het een Moederdagkado? Geef dit tijdens het bestellen aan bij de opmerkingen. Dan pakken wij het set gratis voor je in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven