Edith van Veen, working mam van week 43

Ik draag heel graag Edith van Veen voor als working Mam die de spotlights echt verdient. Vandaag is ze 40 geworden. Ze is getrouwd en Mama van Amber (13)  en Tommie (5) .  Sinds september 2009 is ze haar eigen bedrijf begonnen “Jewels & Accessoires made for u

Naast dat Edith een van de liefste mensen is die ik ken is ze ook een van de meest getalenteerde mensen die ik ken.  Ik zeg altijd: Edith kan alles maken. Ze hoeft maar naar iets te kijken en weet dan gelijk hoe ze iets moet maken en dan net even mooier én beter dan het origineel.  Ze is gespecialiseerd in het maken van sieraden maar ook voor het geven van workshops  (zeepkettingen , sieraden en Mozaïeken) draait ze haar hand niet om. Ze heeft een groot hart en doet ook veel voor de stichting Opkikker.

Edith is een lieve en toegewijde moeder.  Ze is er altijd voor haar gezin en hierdoor moet ze om haar werk af te krijgen geregeld een nachtje doorhalen. Een echte working mam dus.

Ik heb het geluk om intensief met Edith te mogen werken. Onze ontmoeting heeft ons veel gebracht en naast dat wij goed en met veel plezier samen werken is ze ook een van mijn liefste vriendinnetjes geworden.

Lieve Edith.. je bent een topper.

Mel

Jezelf ook opgeven als working mam in de spotlight? Dat kan! Lees hier hoe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top