Edwin Evers en zijn radioprogramma Evers staat op stoppen

Edwin Evers stopt met de ochtendshow Evers staat op. Hij kondigde het nieuws vanochtend zelf aan en ik kan wel zeggen dat ik er ziek van ben. Ben jij ook zo’n Evers staat op fan?

edwin evers staat op stopt

Edwins Evers stopt met ochtendprogramma Evers staat op

Al 21 jaar maakt Edwin Evers met zijn team het fantastische radiopragramma Evers staat op, op Radio 538. Ik ben geen die-hard radiofan, maar voor Evers staat op maak ik een uitzondering. Wat een fantastisch programma en wat een super team is dat. Zo ontzettend goed op elkaar ingespeeld met zoveel humor. En dan ook nog zonder dat het ten koste gaat van anderen. Ik vind het oprecht een kunst en bijzonder dat dat nog kan tegenwoordig.

Vergelijk dat met de streaker stunt die Giel Beelen gisteren uithaalde bij Tim Knol. Ongepast, zielig en alleen maar gericht op exposure die jammerlijk mislukt. Kwetsend ook.

Nee, dan is Edwin Evers toch wel een radio dj van een heel ander caliber. Evers staat op is niet voor niets het best beluisterde radioprogramma van Nederland.

evers staat op

Edwin Evers, we gaan je missen

Ik denk dat er geen dag voorbij is gegaan dat ik Evers staat op heb geluisterd en niet heb hoeven lachen. Een goede start van de ochtend als je in de auto zit onderweg naar je werk, maar ook als je van huis uit werkt. Dat blijkt allemaal wel als je even naar de tweets kijkt die in rap tempo de wereld in gestuurd worden.

Het radioprogramma gaat van serieuze onderwerpen naar onzinnig gelal, met een lach en een traan. Maar altijd betrokken en met respect. En dat vind ik nu zo ontzettend knap. Ik kan me zomaar voorstellen dat Edwin Evers een onmogelijke man is om mee samen te wonen 😛 maar op de radio weet hij precies wat hij moet doen.

Hij mag dan nog tot en het eind van dit jaar op de radio blijven met zijn programma, maar daarna is het klaar. Stoppen op het hoogtepunt is zijn devies en wat dat betreft snap ik hem wel. Maar toch… ik ben maar één keer eerder zo ziek geweest en dat was toen ik alle seizoenen van Game of Thrones had gezien. Eén geluk, Game of Thrones seizoen 8 hangt nog in de lucht, maar voor Evers houdt het na 2018 op.

Stiekem, heel stiekem heb ik nog een klein beetje hoop dat dit alles een misplaatste 1 april grap is. Jij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven