Een babywebsite, leuk voor nu en later

In verwachting of net bevallen? Deel dit fantastische deel van je leven met familie en vrienden en leg alle heerlijke momenten vast via een babywebsite.

Met een babywebsite kan je het verloop van je zwangerschap beschrijven maar ook alle ontwikkelingen van de eerste jaren van je kindje. Je kan onbeperkt foto’s plaatsen èn filmpjes en feitjes beschrijven in een babyboek. Daarnaast kan je de groei van je kindje vastleggen in een groeigrafiek en belangrijke gebeurtenissen en afspraken vastleggen in een agenda.

Deze babywebsite is anders dan een blog of een hyves pagina. Op je eigen babywebsite kan je namelijk veel meer baby gerelateerde informatie kwijt. Naast bovenstaande onderdelen kan je ook een wensenlijstje bijhouden waaruit familie en vrienden cadeau’s voor je (aanstaande) kindje kunnen kiezen, je kan de site een eigen look en feel geven of kiezen uit vele website ontwerpen. Verder is het bijvoorbeeld mogelijk om links naar belangrijke websites of babysites van babyvriendjes te plaatsen en kan je de doorkomst van de tandjes van je kindje bijhouden. Vrienden kunnen hun felicitaties plaatsen in een gastenboek en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden die het bijhouden van je eigen babywebsite erg leuk maakt.

Mooie herinnering

Met jouw babywebsite kunnen familie en vrienden, waar ook ter wereld, alle ontwikkelingen goed volgen en na enkele jaren kan je deze babywebsite op CD laten zetten en heb je een prachtig document van de eerste belangrijke jaren van je kindje. Dat is toch super!

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of je dit wel kan. Technisch gezien dan hè, wat schrijven over je baby, dat kan iedereen! Genoeg te vertellen. Ik heb begrepen dat je met de website beheeromgeving  heel eenvoudig je website kunt onderhouden en dat het hebben van technische kennis niet nodig is.

Wil je ook? Neem eens een kijkje en vraag via  jouwbabywebsite.nl je eigen babywebsite aan. Dit kan met een eigen internet adres waarbij je ook nog eens een e-mail adres voor je kindje krijgt.

Uniek bij jouwbabywebsite is dat je voor de babywebsite je eigen ontwerp, bijvoorbeeld in het thema van de babykamer, kan laten maken.

Je eigen babywebsite…leuk voor nu, maar vooral ook voor later.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven