Een kerstcadeau voor een glimlach

Het is weer bijna zover, Sinterklaas is net vertrokken en de kerstdagen en het nieuwe jaar komen eraan. Dagen vol gezelligheid en warmte. Maar het is ook vaak een beetje stressvol voor de werkenden onder ons om alles voor elkaar te krijgen. Op je werk wil je alles goed afronden voor het eind van het jaar. Daarnaast moet je alvast je gedachte laten gaan over je outfits, waar vieren jullie het en wat zetten we op het kerstmenu dit jaar. En dan moet je nog op zoek naar originele cadeautjes voor familie en vrienden (en soms ook voor jezelf) die toch al alles hebben. The Unlimited Towel Company biedt de oplossing met haar bijzondere opvallende handdoeken. Misschien zie je niet direct een link met handdoeken en kerst, daarom hebben we nu alvast tips om met The Unlimited Towel Company de feestdagen glimlachend door te komen.

Koop de Flower Power handdoek voor jezelf. Een klant van hun zei letterlijk: ‘ Elke keer als ik de badkamer binnen loop, word ik vrolijk als ik mijn handdoek zie hangen’. Als jij elke ochtend glimlachend begint, zal je je geweldig voelen. Het is bijna onmogelijk, (probeer het maar eens uit) om je slecht te voelen wanneer je glimlacht. Zelfs uit onderzoek blijkt dat door te glimlachen je er goed en competent uit gaat zien, je huwelijk verbetert, stress vermindert en je je eigenlijk gewoon heel goed voelt. Net zo goed als na het eten van veel chocolade! Zo weinig is er dus nodig om een goed gevoel te kweken en de dag mooier te maken. Een perfect cadeautje voor jezelf dus!

Je wilt geen shopstress. Dat, samen met bovenstaande glimlach is een mooie reden om de Flower Power handdoek cadeau te geven aan iemand van wie je houdt. Een cadeau met een knipoog want je helpt ze meteen om in het nieuwe jaar minder chocolade te eten!

Het motto van The Unlimited Towel Company is ‘ In Towels We Trust.’ Ze laten hun handdoeken maken in Portugal van mooie stoffen die bijzonder zijn geweven. Hun doel is om de handdoek van gebruiksvoorwerp te transformeren naar accessoire, en daar zijn ze aardig naar op weg!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven