Tijdsbesparingstip
Tip 1: koop goed vlees. Ik gebruik Noord-Amerikaans sucadevlees (van de Makro). Veel gemakkelijker te snijden en scheelt echt een paar uur (!!) suddertijd.
Tip 2: koop knoflook, citroengras e.d. in potjes en de kruiden in gedroogde vorm. Minder snijdtijd, langer houdbaar.
Tip 3: bereid dit gerecht de avond van tevoren. Laat vlees en de gezeefde, ingedikte saus een nachtje in een pan in de koelkast staan en warm het de volgende dag op. Nóg lekkerder!
Tip 4: ik schep tussendoor het vet (bovenste laagje van de saus) uit de pan. Voor de light-versie!
In het kader van de #watetenwevandaag vraag keken we vandaag in de keuken van Sanne van der Willik. Sanne, bedankt!
Wil jij je keuken (en/of je kookkunsten) delen met ons?
Of heb je ook nog iemand in gedachten waar je deze vraag bij neer wilt leggen? Geef jezelf op en geef daarna het stokje door aan een ander (niet verplicht, maar wèl leuk)! Wil je liever anoniem in deze rubriek? Geen probleem, vermeld het even in je mail!
Deze rubriek wordt gesponsord door Koken & Tafelen. Wil je weten wat je kan winnen? Kijk dan hier