Een logisch cadeau

Hoe creëer je met een aantal spelelementen zoveel mogelijk plezier? SmartGames kent dit recept en pakt dit jaar opnieuw uit met enkele nieuwe logische denkspellen. Aqua Belle en Bill & Betty Bricks zijn twee van deze nieuwe spellen en ideaal om dit jaar cadeau te geven tijdens de feestdagen.

In Aqua Belle verschillen de transparante spelblokken van vorm en worden er luchtbellen op afgebeeld. Deze heb je nodig om de ‘slechte’ blauwgrijze monstervissen te vangen. Als je alle spelblokken hebt gebruikt en alle slechteriken hebt ingesloten, is de opdracht geslaagd en kunnen de andere zeemeerminnen en vissen zonder problemen verder zwemmen. Dat klinkt makkelijker dan het is, maar schijn bedriegt. Per opdracht is er namelijk maar één oplossing mogelijk.

Bij Bill & Betty Bricks help je twee bouwvakkers om het huis van je dromen te bouwen. Maar pas op, de puzzelstukken moeten een stevig en stabiel huis vormen! Eerst bouw je eerst de startpositie na, die je op de opdracht ziet en leg je alvast de andere blokken klaar. Spelers moeten blok per blok het huis volgens de opdracht nabouwen. Belangrijk is wel dat Bill of Betty, de collega naar keuze, steeds bovenop het gebouw blijft staan. Denk dus goed na welke stappen je zet! Ook hier is bij elke opdracht steeds maar één correcte oplossing!

Doe mee en win!

Ter promotie van deze logische denkspellen van Smartgames, mag MamsatWork van ieder spel één exemplaar weggeven! Om te winnen hoef je alleen maar antwoord te geven op onderstaande vraag:

Welke award won SmartGames recent met het spel Bill & Betty Bricks?

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Smartgames met hierin je antwoord, adres en je voorkeur
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

Deze winactie duurt tot 4 december 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven